TOROSLAR KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ TOPLANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TOROSLAR KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ TOPLANDI


Toroslar Kent Konseyi Kadın Meclisi, ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

 

Toroslar Kent Konseyi Kadın Meclisi, ekim ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Toroslar Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fatma Emir Yılmaz’ın çalışma ofisinde gerçekleşen toplantıya Dünya Kardeşlik Bütünlüğü Kozmoz Evren Birliği Mersin Şube Başkanı Hülya Güvenç, Püren Kadınları Derneği Başkanı Zahide Eyüpoğlu, Kaytun Kadın Derneği Başkanı Fatma Olgaç, Kaytun ve Püren Kadın Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Günay, Eğitimci-İletişim Uzmanı Semra Tekeli, Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Öğretmeni Bayazii, Ressam Hülya Gülmez Sığınç, Mali Müşavir Meryem Ekşi, Mali Müşavir Sibel Kurt, Koruyucu Aile Derneği’nden Ayşe Eker ve Niğmet Karakuş, Gıda Mühendisi Seral Karaoğlan, Ericson Bayii Nazmiye Satılmış, Muhtar Adayı İlkay Küçükcan, Ev Kadını Fatma Kaplan ve Dilber Çamlı, Göz Doktoru Fathia Hamadin katıldı.

Kasım ayı içerisinde koruyucu aile olma, evlat edinme ve çocuk istismarı konusunda halkı aydınlatmak adına bir panel düzenlemeyi planlayan meclis Koruyucu Aile Derneği’nden konu hakkında bilgi aldı.


Çocuklarda dikkat dağınıklığı ile ilgili okullarda eğitim ve resim çalışmaları yapılması ve Ressam Hülya Gülmez’in cumartesi günleri çocuk ve kadınlara resim kursu verilmesi planlandı. Ayrıca Fizyon Cam Öğretmeni Zahide Eyüboğlu tarafından fizyon cam kursu ve geri dönüşüm hakkında okullarda, esnaf ve mahallelerde eğitim ve bilgilendirme çalışmalarının yapılması da planlandı.


Vizyon Göz Hastanesi’nden Dr. Fathia Hamadin öncülünde Toroslar’da göz sağlığı taraması çalışmalarının yapılması planlandı. 
Meclis Başkanı Fatma Emir Yılmaz’ın konuklarına çeşitli ikramları ile kent gündemi hakkında sohbet eden konsey üyeleri önümüzdeki süreçte yapabilecekleri çalışmaları projelendirdiler.

 

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA