TURAB KADINLARI BİR ARAYA GELDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TURAB KADINLARI BİR ARAYA GELDİ


Türk ve Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) üyesi iş kadınları ve üye eşleri bir araya geldi.

 

Türk ve Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) üyesi iş kadınları ve üye eşleri bir araya geldi.

Türk ve Arap Ülkeleri İşadamları Derneği binasında düzenlenen kaynaşma toplantısına KKTC Mersin Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, GİŞKAD Onursal Başkanı ve TURAB üyesi Cavidan Demirağ, TURAB Genel Başkan Yardımcısı Fahri Kuş’un eşi Ülkü Kuş, TURAB Genel Başkan Yardımcısı Tarık Ciğer’in eşi Gülgün Ciğer, TURAB Genel Sekreteri Hamdi Gökalp’in eşi Yeşim Gökalp, TURAB Saymanı Ferudun Yavuz’un eşi Nurdan Yavuz, TURAB üyesi Neslihan Baysal, TURAB üyesi Dr. Songül Özcan, TURAB üyesi Fatma Yılmaz, TURAB Üyesi Altuğ Ucan’ın eşi Şila Ucan, Av. Cengiz Sönmez’in eşi Esra Sönmez, Mahmut Antalyalı’nın eşi Fabiola Antalyalı’nın yanı sıra Aday Üye Aylin İnan, Aday Üye Filiz Yaldız, Aday Üye Yasemin Taş ve Fahri Üye Devlet Sanatçısı Kanuni Ahmet Baran’ın eşi Beta Baran katıldı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, dernek faaliyetleri kapsamında yaptıkları çalışmalarda eşlerinde birlikte katılımcı olmasının kendilerine güç verdiğini belirtti.

TURAB’a üye kadın sayısının artmakta olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Sunay, TURAB hakkında bilgi verirken önümüzdeki dönem projeleri de şu şekilde anlattı:

‘’2003 yılında Türk ve Arap iş adamları arasında ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacı ile genel merkezi Mersin’de olan derneğimizin, Cezayir, Tunus, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Bursa ve Trabzon’da temsilcilikleri var.

Yakın tarihte de Irak, Suudi Arabistan ve farklı illerimiz hedefimizde. Ortadoğu’yu fırsata çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

7-10 Aralık tarihlerinde de büyük bir organizasyona imza atıyoruz. Büyük bir ‘Türk-Arap Ekonomi Zirvesi’ yapıyoruz. Bu zirvede Türkiye’nin jeopolitik önemini konuşacağız, Türk ve Arap coğrafyasının ekonomisi nereye gidiyor? Türklerle iş yapma kültürünü anlatacağız. Yaklaşık 500 katılımcı olacak. Türk ve Arap coğrafyasından ve hedef seçilen ülkeler de bize onlarla nasıl iş yapabileceğimizi anlatacak.

Sayın Bakanımızın himayesine aldığı bu proje kapsamında TURAB’ın 14. Yıl dönümünü de kutlayacağız. ‘’

Konukların kendilerini tanıtarak sohbete devam ettikleri kaynaşma toplantısında üye eşlerinin kendi yaptıkları yiyecekler ikram edildi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA