KİMLİĞİ BELİRSİZ KIRTASİYE ÜRÜNÜ ALMAYIN | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
KİMLİĞİ BELİRSİZ KIRTASİYE ÜRÜNÜ ALMAYIN


Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım, önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi öncesi öğrenci ve velilere kimliği beli olmayan kırtasiye ürünlerini almama uyarısında bulundu.

 

Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım, önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim öğretim dönemi öncesi öğrenci ve velilere kimliği beli olmayan kırtasiye ürünlerini almama uyarısında bulundu.

Başkan kıvılcım yaptığı yazılı açıklamada kırtasiyecilerin yeni öğretim dönemine hazır olduğunu belirtti. Kıvılcım, yeni eğitim öğretim döneminin öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olması dileğinde bulunarak, “ Güvenli kırtasiye ürünleriyle, TSE standartlı defterleriyle, solvent içermeyen yapışkanlı ürünleriyle, yine fitalat (kansorejen madde) içermeyen çanta ve kalem kutularıyla CE patentli kırtasiye ürünleriyle indirimli fiyatları ve taksit seçeneği imkanları ile kırtasiyeci esnafımız yeni sezona hazırdır” dedi.

Başkan Kıvılcım, açıklamasının devamında öğrenci ve velileri kimliği belli olan güvenli ürünleri almaları konusunda uyararak, “ Alınacak kırtasiye ürününün üzerinde firmanın ismi mutlaka olmalı, CE belgesi olmalıdır. Yapışkanlı ürünlerin üzerinde solvent içermez yazısına dikkat edilmelidir. Defter alırken TSE belgesine bakılmalı, bilhassa çanta alırken fitalat içermez yazısına firma amblemi ile birlikte bakılmadır. Kırtasiyeci arkadaşlarımız güvenli ürünler konusunda gerek yaptığımız toplantılarda, gerek fuarlarda üst düzey bilgi ve donanıma sahip oldular ve bu mesleğin içerisinde olduğu sürece de bilgilendirmeye ve yenilikleri öğrenmeye devam edeceklerdir” şeklinde konuştu.

Başkan Kıvılcım, yurt genelinde “kırtasiye kırtasiyeciden alınır” sloganını kullandıklarını ifade ederek, “Sloganımızda da belirttiğimiz gibi velilerimiz ve öğrencilerimizin kırtasiye alış verişlerini AVM’lerin yerine kırtasiyecilerden yapmalarını istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim dönemini kutluyor, bu dönemde tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar diliyorum” şeklinde açıklamasını tamamladı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA