SİLİFKE EDEBİYAT FESTİVALİ SONA ERDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SİLİFKE EDEBİYAT FESTİVALİ SONA ERDİ


Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden değerli yazar, gazeteci ve milletvekillerinin kent sakinleriyle buluştuğu 1. Edebiyat Festivali, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ konseriyle son buldu.

 

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen birbirinden değerli yazar, gazeteci ve milletvekillerinin kent sakinleriyle buluştuğu 1. Edebiyat Festivali, Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ konseriyle son buldu.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Festivalimizde emeği geçen ve etkinliklerimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AYTUĞ ATICI, NEDİM İNCE VE SERAY ŞAHİNER SÖYLEŞİSİ YAPILDI

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Edebiyat Festivali’nin beşinci gününde Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Sanatçı ve Yazar Hüsnü Arkan, Yazar Nedim İnce ve Yazar İhsan Eli Açık’ın imza etkinliği gerçekleştirilirken, Aytuğ Atıcı, Nedim İnce ve Seray Şahiner’in akşam söyleşisi büyük beğeniyle izlendi. Gecede Grup Nefes sahne alarak, Silifkelilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

EREN ERDEM, CEZMİ ERSÖZ VE ALİ İHSAN AÇIK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Cezmi Ersöz, Seray Şahiner ve Ali İhsan Açık’ın kitaplarını imzaladığı Edebiyat Festivali’nin son günü olan altıncı günde ise Cezmi Ersöz, Eren Erdem ve Ali İhsan Açık’ın gerçekleştirdiği söyleşiye vatandaşlar yoğun bir ilgi gösterdiler.

“SİLİFKE HALKIMIZA SOSYAL VE KÜLTÜREL HİZMETLER SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Kültür ve sanat etkinlikleriyle her akşamı dolu dolu geçen Edebiyat Festivali’nin kent sakinlerinden büyük bir ilgi gördüğünü açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Belediyemiz tarafındanilki gerçekleştirilen 1. Edebiyat Festivalimiz, sanatseverlerin ve Silifke halkımızın büyük ilgisini gördü. Göksu Parkı’nda yazarlarla buluşan kitapseverler önce imza hemen ardından söyleşi etkinliğine katılarak, kültür ve sanat etkinliklerimizle buluştular. Bu güzel etkinliklerimizde kitap tanıtımlarının yanı sıra binlerce vatandaşımız, birbirinden değerli yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Yazarlarımız bir taraftan kitaplarını imzalarken diğer taraftan da söyleşileriyle okuyucularına okumanın önemini ve kitapla ilgili merak edilen soruların cevaplarını yanıtladılar. Edebiyat festivalimizin hem ilçemizin tanıtımına hem de kültür alışverişimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bu nedenle festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

“SİLİFKE HALKI EN İYİ HİZMETLERİ HAK ETMEKTEDİR”

Başkan Mustafa Turgut, “Belediyemizin çalışmaları ile her geçen gün gelişen, büyüyen ve güzelleşen şehrimizde; geçmişten günümüze intikal eden tüm kültürel mirasımızı ve değerlerimizi koruyor, geliştiriyoruz. Bu değerler etrafında, sanat, spor ve kültürel etkinliklerimize ayrı bir önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal etkinlikler, şenlikler ve festivallerle Silifke’yi hareketlendiriyor ve canlandırıyoruz. Kültür ve sanata verdiğimiz destek ve bu iki sahada geliştirdiğimiz birçok proje ile artık Silifke, kültür üreten ve bunu geleceğe aktaran önemli bir birikime kavuşmuş olacaktır. Edebiyat Festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz”

EDEBİYAT FESTİVALİ, TOLGA SAĞ KONSERİYLE KAPANIŞ YAPTI

Edebiyat Festivali’nin son akşamında sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Sağ, muhteşem sesi ve performansıyla Silifkelilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sağ, Anadolu'nun bağrından kopan ünlü türküleri, kendine özgü yorumuyla seslendirerek, vatandaşları doyasıya eğlendirdi. 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA