HÜSNÜ ARKAN’DAN DUYGULANDIRAN KONSER | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
HÜSNÜ ARKAN’DAN DUYGULANDIRAN KONSER


Silifke’de düzenlenen 1. Edebiyat Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan Ezginin Günlüğü grubunun eski solisti Hüsnü Arkan, seslendirdiği şarkılarla izleyenlere duygusal anlar yaşattı

 

Silifke’de düzenlenen 1. Edebiyat Festivali etkinlikleri kapsamında sahne alan Ezginin Günlüğü grubunun eski solisti Hüsnü Arkan, seslendirdiği şarkılarla izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Müzik eleştirmenleri tarafından bu topraklarda müzik yapan en iyi yorumculardan birisi olarak değerlendirilen sanatçı Hüsnü Arkan, Atatürk Anıt Meydanı yanında ki Göksu Parkı’nda sevenleriyle buluştu. Hayranlarının yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde sahneye çıkan  Arkan, eski ve yeni şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

“ARKAN, “SİLİFKE’YE GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUM”

İzleyicilerin de şarkılarına eşlik ettiği Arkan, “Silifke’ye gelmekten çok mutluyum. Bizleri davet ederek en güzel şekilde ağırlayan Silifke Belediyesi yetkililerine ve Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz. İnsanı, havası ve doğal güzellikleriyle eşi benzeri olmayan bir kentte yaşıyorsunuz. Bu güzelim memleketimize hep birlikte sahip çıkalım. 1. Edebiyat Festivalimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“SİLİFKE’DE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ KONUKLARIMIZI AĞIRLIYORUZ”

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise, "Silifke genç olmakla birlikte tarihine, kültürüne ve doğal güzelliklerine her zaman sahip çıkmış bir ilçedir. Kentimizin bu güzellikleri yanında modern ve çağdaş bir şekilde büyümesini istiyoruz. Yapmış olduğumuz şenlikler, festivaller, sosyal ve kültürel etkinliklerle bu zenginliğimizi tüm dünyaya duyurmaya çalışıyoruz. Gerçekleştirmekte olduğumuz 1. Edebiyat Festivalimizde sizler gibi değerli birçok sanatçımızı, yazarlarımızı, kendilerini sanata ve kültüre adamış değerli konuklarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Silifkelilere birbirinden değerli şarkılarınızla unutulmaz bir gece yaşattınız. Emeğinize ve yüreğinize sağlık diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 



Etiketler : Silifke Belediyesi
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA