Gökçe Atakaş Şirketler Grubu | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Gökçe Atakaş Şirketler Grubu


Gökçe Atakaş Şirketler Grubu Hakkında

 

   1975 yılında kurulan ATAKAŞ merkezi İskenderun olmak üzere demir sektöründe ticaret hayatına başlamıştır. Uzun yıllar demir ticareti ve ithalatı yaparak bu alanda bir çok başarıya imza atmıştır.
   Atakaş 1989 yılında Kömür ithalatına başlayarak kömür sektörüne adım atmıştır.
   Atakaş Şirketler Grubu Atakaş Ticaret Ve Nakliyat A.Ş. tarafından ithal etmiş olduğu en yüksek kalitedeki kömürleri, Türkiye’nin üç bölgesinde yılda 2.000.000 ton kapasiteli kömür eleme ve paketleme tesislerinde işlemektedir. Dünyanın çeşitli ülkelerinden ithal ettiği (Rusya,Amerika,Güney Afrika) Kömürleri İskenderun, Kocaeli Gebze ve Samsun’daki tesislerinde eleme ve paketleme yaparak sanayi ve teshin amaçlı olarak tüketicin hizmetine sunmaktadır.
   Atakaş Şirketler Grubu içerisinde yer alan Yeşilkor biri Payas organize bölgesinde, ikincisi Kocaeli Gebze Sanayi bölgesinde yıllık kapasitesi 500.000 ton olan Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ve en iyi pres kömür fabrikası olarak faaliyet göstermektedir.
   Şu an itibari ile Payas, Gebze, Ceyhan ve Samsun da bulunan 24.500m2 kapalı alan, 402.500m2 açık alana yayılmış tesislerinde yıllık toplam 2.500.000 tonu aşan bir kapasite ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
   Kurulduğu günden bugüne kadar her zaman, En Kaliteli ,En uygun Fiyat, En Yüksek çevre duyarlılığı prensiplerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdüren Atakaş Şirketler Grubu Türkiye’nin Gelişen sanayi ve ekonomisinde, her geçen gün büyüyen şirket yapı ve sayısı, bu şirketlerde istihdam ettiği yaklaşık 600 personeli ayrıca Türkiye’nin çeşitli şehirlerine dağılmış olan yüzlerce bayisi ile En iyiyi yapmayı kendisine ilke edinerek kalitesi, güvenirliği ve sürekliliği ile büyümeye devam etmektedir.
   Tüm bu çalışmaların ve çabalarının karşılığında Daima bir adım önde olmayı başaran Atakaş Şirketler Grubu Sektörü yönlendiren, rekabeti ve hizmet kalitesini sürekli artıran lokomotif firma olma özelliğini ve geleneğini bugün olduğu gibi yarında sürdürmeye devam edecektir.

Gökçe Atakaş Biyografi
Gökçe Atakaş, 15 Mayıs 1983 yılında İskenderun’da dünyaya geldi. Eğitim hayatında oldukça başarılı olan Gökçe Atakaş, Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden olan Koç Üniversitesi’nde Ekonomi Bölümü’nü bitirdi. 2001 yılında Koç Üniversitesi’ne giriş yapan Gökçe Atakaş 2006 yılında mezun oldu ve 2007 yılında Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyeliğine Girdi. 
Gökçe Atakaş, Atakaş Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Üyesi olduğu gibi şirketin finans departmanından da sorumlu. 
Gökçe Atakaş, 02 Nisan 2017 tarihinde ünlü iş adama Ömer Gürsoy ile nişanlandı. Çift 22 Temmuz 2017 tarihinde evlenecekler. 

Gökçe Atakaş Hangi Üniversiteden Mezun
Gökçe Atakaş oldukça başarılı bir eğitim hayatı geçirdi. Üniversite eğitimini ülkemizin en önemli üniversitelerinden birisi olan Koç Üniversitesi’nde tamamladı. 
Koç Üniversitesi ülkemizde 1993 yılında eğitime başlamış olan bir vakıf üniversitesidir. Koç Üniversitesi, üstün yetenekli gençlerle birbirinden değerli öğretim üyelerini bir araya getirmektedir. Koç Üniversitesi’nin misyonuna göre okullarından mezun olan birisi en üst düzeyde ahlaki değerlerle donatılmış olmalı ve toplumsal sorumluluklarla demokrasiye sahip çıkmalı.
Koç Üniversitesi’nde şu anda 6 bin tane öğrenci eğitim görmektedir. Bünyesinde 22 lisans, 25 doktora ve 29 yüksek lisans bölümü bulunur. Koç Üniversitesi’nin en büyük özelliklerinden biriyse ülkemizde öğretim üyesi başına en fazla makale yayımlanan üniversitedir. Gökçe Atakaş ise bu kadar değerli bir okulda Ekonomi bölümünü bitirdi.

Gökçe Atakaş Mesleği
Gökçe Atakaş, Koç Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra aile şirketleri olan Atakaş Şirketler Grubu’nda Yönetim Kurulu Üyesi ve finans departmanı sorumlusu olarak göreve başladı.
Atakaş Şirketler Grubu, 1975 yılında merkezi İskenderun olarak demir sektöründe ticaret için kurulmuştur. Şirket uzun yıllar demir ticareti ve ithalatı yaparak günümüze kadar gelmiş ve bu alanda büyük başarılara imza atmıştır.
Atakaş Şirket Grubu 1989 yılında kömür ticaretine de girerek bu alanda da öncü bir firma olmayı hedeflemiştir. Atakaş Şirketler Grubu, Atakaş Ticaret ve Nakliyat AŞ tarafından ithal ettiği kömürleri, ülkemizde kömür eleme ve paketleme tesislerinde işlemektedir. Şirketin kömür işleme tesisleri İskenderun, Kocaeli Gebze ve Samsun’dadır. Kömürler Rusya, Güney Afrika ve Amerika’dan getirilmektedir. 

 



Etiketler : gökçe atakaş, gökçe atakaş şirketler, gökçe atakaş hakkında
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA