İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN “ÖZEL” İFTAR BULUŞMASI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN “ÖZEL” İFTAR BULUŞMASI


İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları Suphi Öner Öğretmenevinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve çalışanları Suphi Öner Öğretmenevinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programı bu sene özel bir buluşmaya da sahne oldu.

 Milli Eğitim çalışanları ve Özel Eğitim öğrencileri bir araya geldi

 İftar programında Milli eğitim çalışanları ve aileleri ile sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyip evde eğitim alan özel eğitim öğrencileri ve aileleri bir araya geldi. Milli eğitim çalışanları ve ailelerinin yanı sıra evde eğitim alan özel eğitim öğrencileri ve aileleri de davet edildiği programda anlamlı ve duygusal anlar yaşandı. 

 Yemek öncesi bütün masaları dolaşan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, çalışanlar, özel eğitim öğrencileri ve aileleriyle tek tek ilgilenerek sohbet etti.

 Özel Eğitim Öğrencilerinin etkinlikleri ilgiyle izlendi ve takdir edildi

 İftar programı Kuranı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından özel eğitim öğrencilerinin bugüne özel hazırladıkları müzik dinletileri ve şiirler sunuldu. Özel eğitim öğrencilerinin etkinlikleri katılımcılar tarafından ilgiyle ve takdirle izlendi.

 İftar programında İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca bir konuşma yaptı.

 Koca, “Başarı için kurum içinde birlik, beraberlik ve samimiyet olmalı”

 Çalışanların ailece bir araya geldiği bu tür programların kurum içinde birlik, beraberlik ve samimiyeti arttırdığını belirten Koca, başarı ve verim için kurum içi mutluluğun çok önemli olduğunu kaydetti.

 Koca, bütün kurum çalışanlarının aileleriyle birlikte iftar yemeğine katılmış olmalarının kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

 Özel eğitim öğrencileri ve ailelerinin bulunması iftar programını daha anlamlı hale getirdi

 Her zaman olduğu gibi bugün de özel eğitim öğrencilerini unutmadıklarını ifade eden Koca, programa sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen ve Bakanlığın sağladığı imkânlarla evde eğitim alan öğrencilerin ve ailelerin de katılması yaşadıkları bu güzel ortamı ve mutluluğu daha da anlamlı hale getirdiğini söyledi.

 Her özel eğitim öğrencisi ve ailesini bir Milli eğitim yöneticisi ve ailesiyle eşleştirip aynı masaya oturttuklarını anlatan Koca, bu beraberliğin yıl boyunca devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 Ney dinletisi ile devam eden program iftar yemeğinin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA