IVECO KILIÇLAR OTOMOTİV İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
IVECO KILIÇLAR OTOMOTİV İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU


Adana ve Mersin IVECO Kılıçlar Otomotiv, Ramazan Ayında geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde müşterileri ile buluştu

 

Adana ve Mersin IVECO Kılıçlar Otomotiv, Ramazan Ayında geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar yemeğinde müşterileri ile buluştu.

Adana Uptown’da gerçekleşen iftar yemeğine, IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, IVECO Bayi Geliştirmeden sorumlu uzmanı Sinem Çağatay, IVECO Çukurova Bölge Satış Müdürü Ali Sarıaslan, Adana Genel Müdürü Hakan Özkazanç, IVECO Kılıçlar Otomotiv Adana / Mersin İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Gamze Kılıç Yener, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kenan Kılıç, Showroom  Müdürü Sercan Kılıç yanı sıra IVECO Kılıçlar Otomotiv'in müşterileri katıldı.

 IVECO Ticari araçlar, son model çekiciler, bahçe kapısında sergilendi. Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri konuklarını showrooma çevrilen alanda karşıladı.

 IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, birlik ve beraberliğin en yoğun duygularla hissedildiği Ramazan ayında, birlikte olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını belirterek, ‘Öncelikle ülkemizin kötü günlerden geçtiği şu günlerde, vatanımız için şehit olan askerlerimize, polislerimize ve terör saldırılarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. IVECO Kılıçlar Otomotiv sektöre giriş yaptığı 1978 yılından bu yana önemli yollar kat etti. Biz bu yollardan geçerken, siz değerli dostlarımız daima bizlere güvendiniz ve yanımızda oldunuz. Biz büyük bir aile olduk. Ailemiz birlik ve beraberlik çerçevesi içerisinde gün geçtikçe daha da genişliyor. Bu bağlarla güçlenen Kılıçlar Otomotiv, siz değerli dostlarımıza en iyi hizmeti vermek için yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Birlik ve beraberliğimizin önüne hiçbir engel geçemeyecektir’ dedi. Konuşmasına, her detayın düşünüldüğü ve tasarlandığı IVECO Euro6 Stralis’i hizmete sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek devam eden Kılıç, 'Her modelimizde olduğu gibi bu aracımız da ticari hayatımızda en büyük iş ortağımız olacaktır’ ifadelerini kullandı. Kılıç, 'Marka ve müşteri ilişkisinden daha çok dostluk bağlarıyla kurduğumuz bu birlikteliğimiz ve sizlerden aldığımız güç, IVECO Kılıçlar Otomotiv'in büyümesine ışık tutuyor. Bize duyduğunuz güven doğrultusunda IVECO’nun yeni modellerini sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz’ dedi.

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç yemekte yaptığı konuşmada konukların Ramazan Ayı'nı kutladı. Kendilerine duydukları güvenden dolayı müşterilerine teşekkür ederken, bölgede IVECO ailesi olarak hizmet sunmaktan çok mutlu olduklarını, müşteri memnuniyetini hep ön planda tutarak bugünler geldiklerini belirtti. Dünya standartlarıyla yarışan sektörün en önemli markası  IVECO'nun Çukurova'da lojistik sektörüne katkısının çok büyük olduğunu, IVECO'ya duyulan güvenin ardında iş disiplini, çağdaş hizmet ağı, yaygın servis, profesyonel ekip ve takım ruhunun işlerine yansıtıldığına dikkat çekerken, Başkan Kılıç, işlerini severek yaptıklarını ifade etti.

Konuşmanın ardından semazen gösterileri konukları büyüledi. Dualarla iftar yemeği sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA