EMLAK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ ALANLARA SERTİFİKA VERİLDİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
EMLAK DANIŞMANLIĞI EĞİTİMİ ALANLARA SERTİFİKA VERİLDİ


Mersin Emlakçılar Odası, Toros Üniversitesi işbirliği Emlak Danışmanlığı Eğitimi gerçekleştirdi.

 

Mersin Emlakçılar Odası, Toros Üniversitesi işbirliği Emlak Danışmanlığı Eğitimi gerçekleştirdi.

Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli, emlakçılığın önemli bir iş kolu olduğunu belirterek, “Herkes emlakçı olup, ofis açamaz” dedi.

Mersin Emlakçılar Odası’nın Toros Üniversitesi ile düzenlediği Emlak Danışmanlığı eğitim prğgramının ikincisi tamamlandı. Eğitime katılan sektör temsilcileri, sertifikalarını Toros Üniversitesi’nin 45 Evler Kampüsü’nde düzenlenen törende aldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Canpolat, Tarsus Emlakçılar Derneği Başkanı Enver Fidanoğlu da katıldı.

KORSAN EMLAKÇILAR HAKSIZ REKABET DOĞURUYOR

Mersin Emlakçılar Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Canpolat, yıllardır mücadele verdikleri Emlak Müşavirliği yasası ile ilgili güzel gelişmeler olduğunu belirterek, “Bizler çıtayı yükseltmek, açık ve şeffaf olmak zorundayız” dedi.

Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli ise, eğitime destek veren Toros Üniversitesi’ne teşekkür etti. Yıllardır yasanın çıkması mücadele ettiklerini anımsatan Madenli, şunları söyledi:

“Korsan emlakçılar sektörde oluşturdukları haksız rekabetin yanı sıra mesleki itibarımızı da olumsuz yönde etkiliyor. Kayıt dışı çalışarak hem devletimizi zarara uğratıyor, hem de sektörde huzurlu çalışma ortamını ortadan kaldırıyorlar. Bu kişiler sektörümüze ve devletimize yaşattığı zararın yanı sıra vatandaşlarımızı da mağdur ediyorlar.”

EMLAKÇILAR KEP FIRLATTI

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir de “Biz bir hizmet üretiyoruz, hizmet üretmenin çok ciddi sorumlulukları var ve sürekli kendinizi yenilemeniz gerekiyor. Bu mesleki eğitime katılanların büyük emekler verdiğini biliyorum ve başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitimi’ni başarı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Sertifika Töreni’nin ardından kursiyerler 45 Evler Kampüsü Bahçesi’nde kep fırlattı.

 



Etiketler : Mersin Emlakçılar Odası
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA