EVİ OLMAYAN EMEKLİ KALMAYACAK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
EVİ OLMAYAN EMEKLİ KALMAYACAK


Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, kirada oturan emeklilerin, düşük bedelle ev sahibi olacaklarını belirtirken ‘’Mersin’de evi olmayan emekli kalmayacak’’ müjdesi verdi.

 

Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, kirada oturan emeklilerin, düşük bedelle ev sahibi olacaklarını belirtirken ‘’Mersin’de evi olmayan emekli kalmayacak’’ müjdesi verdi.

Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak, emeklileri ev sahibi yapmak için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile bir süredir çalışma halinde olduklarını ifade etti.

Akbudak; ‘’Araziler üzerindeki çalışmalarımız bir süredir devam etmekte idi. Bakanlıklar arası yazışmalarımız bitti. TOKİ’ye verilecek olan Mezitli’de 100 dönüm, Toroslar’da 54 dönüm hazine arazisi onaylandı ve tapu devri yapıldı. Artık projelendirilip temel atma aşamasındayız.’’ dedi.

Türkiye Emekliler Derneği’nin emeklilere yönelik birçok çalışması olduğuna vurgu yapan Akbudak, ‘’ Biz emeklilerimize hizmet etmek için buradayız. Emeklilerimizin zorlu yaşam şartlarına destek olabilmek için birçok proje çalışması yaptık. Kirada oturan emeklilerimizi düşük bedelle, kira öder gibi ev sahibi yapmak da bu projelerden bir tanesidir. Bu proje için herkes elini taşın altına koydu. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan, derneğimizi ziyaret ederek emeklilerimize müjdeyi verdi. Sayın Bakanımıza, Sayın Valimiz ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza da çalışmalarımızı titizlikle takip edip bize gerekli desteği verdiği için teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde konuştu.

Akbudak, ev sahibi olmak isteyen emeklilerin taleplerini Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi’ne yapmaları gerektiğini söyleyerek ‘’ Dernek üyelerimiz taleplerini bize yapacaklar. Bir bankaya hesap açılacak ve işlemleri banka yapacak. Noter huzurunda kura çekilişi yapılacak. Kendine ait evi olmayan bütün emeklilerimiz ev sahibi olana kadar etaplar devam edecek. Bizim talebimiz 15 bin, kirada oturan emeklilerimiz ödeyebilecekleri rakamlarla ev sahibi olacaklar. Etaplar isteyen bütün emeklilerimiz ev sahibi olana kadar devam edecek.’’ Dedi.

 



Etiketler : Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA