YELKEN VE DENİZ DOSTLARI BİR ARADA | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YELKEN VE DENİZ DOSTLARI BİR ARADA


Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü, Mangal Restoran’da bir araya geldi.

 

Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü, Mangal Restoran’da bir araya geldi. Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü üyeleri ve Mersin'in önde gelen iş adamları pazar günü mangal partisinde bir araya geldi. Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Sahil Kıdemli Albay Fatih Erhan, Mersin İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, MTOSB Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknopanel Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kahveci, Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Akar Tülücü, Özgenç Gümrük Müşavirliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özgenç, Fizyomed Kurucusu Dr. Fatih Gün, Mersin Tenis Kulübü Başkanı Ahmet Atakan, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Levent Dölek, ALDO Grup Yönetim Kurulu Başkanı Veli Doğan gibi önemli isimlerin yer aldığı yemekte keyifli anlar yaşandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Ballı; 'Biz Yelken Kulübü'nü yaklaşık 1 yıl önce yeni yönetim olarak devraldık. Mersin'de yaklaşık 320 kilometrelik sahilde ne yazık ki kendimize ait bir yer tahsisi için uğraş veriyoruz. Konu ile ilgili İl Gençlik Spor Müdürlüğü vasıtası ile girişimlerimiz oldu ve önümüzdeki engelleri aşmaya çalışıyoruz. Şuanda Türkiye'de en fazla yelkene sahip olan kulüp konumundayız. Biz istiyoruz ki yelken sporuna daha fazla önem verilsin ve bu ülkeyi farklı dallarda temsil edecek sporcular yetiştirilsin. Biz yelken sporuna gerekli önemi gösteriyoruz ve bununla ilgili yetkili yerlerden bize bir yer kazandırma konusunda destek bekliyoruz. Şuanda kulübümüzü maddi anlamda iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz. Yelken Kulübü için fedakârlık göstererek desteklerini esirgemeyen üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün bu organizasyonda aramızda olan herkese, ayrıca 1 yıl önce bu görevi devraldığım önceki dönem başkanımız Utku Ener ve Genel Kaptanımız Sedat Çelikcan’a teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

Yenilen yemeğin ardından geliri engelli yelken sporcuları yararına kullanılacak olan hediye çekilişi yapıldı. Hediye çekilişi sırasında üyeler arasında kıyasıya rekabet oluşurken, heyecanlı dakikalar yaşandı.

 

Etiketler : Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA