MODER’DE VAHDETTİN KILIÇ DÖNEMİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MODER’DE VAHDETTİN KILIÇ DÖNEMİ


2014-2016 yılları arasında MODER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütenAli Çayan, başkanlık bayrağını yeni yönetime teslim etti

 

2014-2016 yılları arasında MODER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütenAli Çayan, başkanlık bayrağını yeni yönetime teslim etti. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç oldu.

Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER), 6. Olağan Genel Kurulu’nu Divan Otel’de gerçekleştirdi. 2014-2016 yılları arasında MODER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Ali Çayan, görevini MODER yeni Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç’a teslim etti.

Genel Kurul açılış konuşmasını yapan Çayan, görevi süresinde destek olan Yönetim Kurulu ve üyelere teşekkür etti. Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç’a görevinde başarılar dileyen Çayan, dernek çatısı altında birlik, beraberlik, sevgi ve saygının devam etmesini temenni etti.

MODER Gücümüze Güç Katıyor

Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve MODER 6. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç ise, MODER’in sektörde birlik ve beraberliği sağlayan, gücümüze güç katan en önemli sivil toplum örgütü olduğunu kaydederek, “Bu gücü korumak ve her geçen yıl bir önceki yılı aratmayacak seviyeye getirmek, üye ilişkilerimizi güçlendirmek, yeni projelerle derneğimizi gerek ulusal gerek yerel basın da tanınmasını sağlamak, ortak sorunlarımızı kalıcı çözümler aramak, kurumlar arası ilişkileri kuvvetlendirmek en önemli sorumluluklarımız arasındadır. Bu sorumluluk bilinciyle Yönetim Kurulu arkadaşlarımla beraber görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

MODER’in, 19 otomotiv şirketi 30 markayı Mersin’de temsil ederken bölgede ciddi bir iş gücü yarattığına dikkat çeken Kılıç, “MODER çatısı altında toplanan biz otomotivciler, rekabeti bir tarafa bırakarak şehrimizin gelişmesinde çok önemli çalışmalara öncü olmalıyız. 15 bin 853 km yüzölçümü bulunan Mersin, 5 bin 343 km yüzölçümü olan İstanbul’a göre daha farklı bir konumda olmalı. Eğer kentimizin gelişimi için mücadele edersek, Mersin ülkemizin örnek şehri olabilir. Dernek olarak bizlerin de Mersin’i tanıtıcı çalışmalar yürütmemiz gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır bir otomotiv yatırımı Mersin için gündeme geliyor. Marmara Bölgesi yatırım için kapasitesini doldurmuşken, bunu Mersin için fırsata dönüştürmek çok yerinde bir hamle olacaktır. Ülkenin 2. büyük limanına sahipken neden bir otomotiv fabrikası bölgemizde yer almasın?Mersin’e otomotiv üretim fabrika yatırımını sağlayabilecek tek sivil toplum örgütü MODER’dir. MODER göz ardı edilemez ve edilmemelidir” ifadelerini kullandı.

MODER’in bu dönemde birçok projeye imza atacağını kaydeden Kılıç, “Siz değerli meslektaşlarımın da katkı ve desteği ile 2 yıl sürecek olan yönetimimizde doğruluktan ayrılmadan sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız. Bu sebeple birlik ve beraberlik içinde çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, geçmiş dönem Yönetim Kurulu’na teşekkür plaketi takdim etti.

MODER 6. Olağan Genel Kurulu sonrasında Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

MODER Yönetim Kurulu Başkanı: Iveco Bayi Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç

MODER Yönetim Kurulu Üyesi: Fiat ve Toyota Bayi Boranlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Serdar Akyurt

MODER Yönetim Kurulu Üyesi: Opel Bayi Gedizler Otomotiv Mersin Şube Müdürü Mehmet Akdoğan

MODER Yönetim Kurulu Üyesi: Mercedes Bayi Koluman Motorlu Araçlar A.Ş. Huzurkent Şube Müdürü Cem Turacoğlu

MODER Yönetim Kurulu Üyesi: Ford Bayi Ergin A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Doğan

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA