SPOR KENTİ MERSİN PLAY-OFF’A EV SAHİPLİĞİ YAPACAK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SPOR KENTİ MERSİN PLAY-OFF’A EV SAHİPLİĞİ YAPACAK


Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından düzenlenen Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi Play-Off müsabakaları 23 -26 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak

 

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından düzenlenen Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi Play-Off müsabakaları 23 -26 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak.

Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda yapılacak olan etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından gelen bedensel engelli sporcular ve spor adamları katılacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun her yıl bir ilde yaptığı Play -Off müsabakalarının bu yıl Mersin dışında bir ilde yapılması planlanmaktaydı.

Bu yıl üçüncü kez Play- Off’a kalan Mersin Engeliler Spor ve Sanat Kulübü Play - Off müsabakalarının Mersin’de yapılması için girişimde bulunarak ev sahipliği talebini bildirdi. Yerelde girişimde bulunan Mersin Engelliler Spor ve Sanat Kulübü Başkanı Aynur Olgaç, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliğe sponsor olmasını sağladı.

Mersin Engelliler Spor ve Sanat Kulübü Başkanı Aynur Olgaç, ‘’ Mersin’in spor kenti olması için hepimizin çaba içerisinde olması gerekir. Bizler bu düşünce ile hareket ederek Tekerlekli Sandalye Garanti Basketbol Bölgesel Lig Play- Off müsabakalarının Mersin’de olması için gerekli çalışmaları yaparak bu etkinliğe ev sahibi yapacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Mersin Engelliler Spor Ve Sanat Kulübü umut ediyorum ki bu müsabakalardan başarılı çıkacak. Kent adına önemli bir başarı elde edecektir.’’ Şeklinde konuştu.

16 spor kulübünün mücadele edeceği, dört gün sürecek olan müsabakalar Edip Buran Spor Salonu ve Güneykent Yedinci Bölge Spor Salonu’nda yapılacaktır. Katılan dört takım 1. lige sekiz takım 2. lige yükselecektir.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA