DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜN ÜÇÜNCÜSÜ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DOĞA YÜRÜYÜŞÜNÜN ÜÇÜNCÜSÜ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ


Mezitli Belediyesi gelenek haline getirdiği 3. Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirdi. Başkan Tarhan: "Mezitli’nin güzelliklerini vatandaşlarımızın tanımasını istiyoruz" dedi

 

Mezitli Belediyesi gelenek haline getirdiği 3. Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirdi. Başkan Tarhan: "Mezitli'nin güzelliklerini vatandaşlarımızın tanımasını istiyoruz" dedi.

Kuzucu Mahallesi'nden başlayan yürüyüş yaklaşık on kilometrelik bir parkurun sonunda Cemilli Mahallesi'nde sona erdi. Yürüyüş sonunda, vatandaşlara sıkma ve ayran ikram edildi. Binin üzerinde kişinin katıldığı yürüyüşte, vatandaşlar Mezitli'nin doğal güzelliklerini keşfetme imkanı buldu.

"DAHA SAĞLIKLI BİR TOPLUM İÇİN ÇABA GÖSTERİYORUZ"

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, daha önce de bu yürüyüşlerimizi gerçekleştirdik. Vatandaşlarımız bu yürüyüşlerimizde Mezitli'mizin doğal güzelliklerini keşfediyor, herkesi bekliyoruz diyerek; "Bugün Mezitli'ye bağlı Kuzucu Mahallemiz ile Cemilli Mahallemiz arasında yaklaşık on kilometrelik parkurumuzda, Mezitli ve Mersin'imizden gelen halkımızla doğa yürüyüşü düzenledik. Geçtiğimiz yıl iki kez yaptığımız doğa yürüyüşümüzün bu yıl üçüncüsünü yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde kısa tarih içerisinde dördüncüsünü gerçekleştireceğiz. Bu doğa yürüyüşleriyle bir taraftan spor alışkanlığını ediniyoruz. Daha sağlıklı bir toplum olması için çaba gösteriyoruz. Diğer taraftan Mersin ve Mezitli'den gelen vatandaşlarımızın kırsal bölgemizdeki mahallelerimizi görmelerini istiyoruz. Bu yürüyüşün bir başka faydası bu bölgede yaşayan kadınlarımız ürünlerini satıyorlar, Kadın Üretici Pazarımızda, onlara da destek olmuş oluyoruz" açıklamasını yaptı.

"DAYANIŞMA VE BİRLİKTE OLMA RUHUNU GELİŞTİRİYORUZ"

Başkan Tarhan açıklamasının son bölümünde: "Mezitli'de birlik ve beraberlik ruhunu gerçekleştirmek için bu yürüyüşlerimiz. Bu yollarda beraber yürümeyi başarıyoruz. Beraber yürüdük demekle olmuyor, biz bunu fiilen gerçekleştiriyoruz. Doğada hep beraber omuz omuza yürüyoruz. Toplumsal dayanışmayı gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda Türkiye'de de örnek bir çalışma yapıyoruz. Çocuklardan yetişkinlere kadar her yaşta vatandaşımız buraya geliyor ve yürüyüşümüze katılıyor. Belediyemizi, internette, sosyal ağdan takip edebilir, yürüyüşlerin tarihi ve gününü öğrenmek isteyenler." dedi.

Vatandaşlar ise yürüyüşün güzel ve keyifli geçtiğini söyledi. Yürüyüş hakkında görüşlerini belirten bir vatandaş: "Yürüyüş yolunda su ikramının yapıldığını, belirli noktalarda tuvaletlerin konulduğunu gördük, organize edilmiş güzel bir yürüyüştü. Fırsatlar dahilinde olursa, diğer yürüyüşlere de katılmak isterim" diye konuştu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA