3. GELENEKSEL İŞLETMECİLİK VE TEKNOLOJİ ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
3. GELENEKSEL İŞLETMECİLİK VE TEKNOLOJİ ZİRVESİ GERÇEKLEŞTİ


Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) tarafından 3. Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi düzenlendi

 

Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) tarafından 3. Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi düzenlendi. Öğrencileri; teknoloji, bilişim ve işletmecilik alanlarında uzman kişilerle bir araya getiren etkinliğin açılışı, Erdemli Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Zirve’ye, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, Erdemli Belediyesi Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız, Erdemli UTİYO Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik, Erdemli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Dağadur, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Zirvenin açılışında bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Çamsarı, eğitimin teorik çatının yanında uygulama alanı sunmasının da gerekliliğine dikkat çekerek “Öğrencilerimizin gerek işletmecilik alanında gerekse bilişim sektöründe süregelen gelişmelerin takibini, bizzat sektörün içinden gelen kişilerle yapması önemlidir” dedi. Rektör Prof. Dr. Çamsarı sözlerini, “Üniversitemiz Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu’nun 3’üncüsünü düzenlediği Geleneksel İşletmecilik ve Teknoloji Zirvesi’nin verimli geçeceğine inancım tamdır” diyerek tamamladı.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan yaptığı konuşmada, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin dünyanın en ücra yerlerini bile etkilediği günümüzde, UTİYO’nun gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirdiği bu etkinliğin önemini vurguladı.

Erdemli Belediyesi Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız, yeni hizmete giren Erdemli Kongre ve Kültür Merkezi’nin ilk akademik etkinliğinin gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek bu tür etkinliklerin daha fazla yapılması temennisinde bulundu.

UTİYO Müdürü Prof. Dr. Cemile Çelik ise yaptığı konuşmada, yoğun emekler ve sınırlı imkanlarla gerçekleştirilen etkinliğin bir ekip işi olduğuna dikkat çekerek zirvenin organizasyonunda emeği geçen akademisyenlere, idarecilere, öğrencilere ve sponsorlara teşekkür etti.

Etkinliğin açılışında ayrıca Mersin Devlet Opera ve Balesi Piyano Sanatçısı Irina Luchin ile MEÜ Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları ve Opera Bölümü öğretim elemanı Soprano Çiğdem Aladağ’ın müzik dinletisine yer verildi.

Zirvenin birinci günü, BİTEKSAM Bilişim Teknolojileri Müdürü Alpay Özkan tarafından “21. Yüzyılda Siber Güvenliğin Önemi”, Kariyer.net eğitmeni Bahtiyar Gençero tarafından “Kariyer.net’ten Kariyer Tüyoları”, 720 Eğitim ve Danışmanlık Satış ve Pazarlama Yöneticisi Burhanettin Yıldız tarafından “Renklerle İletişim ve Algı” başlıklarında bilgiler verildi.

Zirvenin ikinci günü olan 13 Mayıs Cuma günü ise Mynet/Vidobu Müdürü Hakan Çamoğlu “Mobil Uyumlu Web Siteleri Hazırlamak”, Microsoft Türkiye-Windows Uygulama Geliştirme Yöneticisi, Yazılım Geliştirici ve Bilgisayar Mühendisi İbrahim Kıvanç “Windows Üzerine Çapraz Platform”, Microsoft Bölge Direktörü Daron Yöndem ”Güncel Microsoft Teknolojileri” ve Bilge Adam Bilişim Grubu Bölge Müdürü Levent Yılmazay “SAP’a Genel Bakış” konularında sunum yaptı.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA