BAŞKAN TUNA, MİLLİ HAKEM MUSA ERYILMAZ ANISINA SAHAYA ÇIKTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAŞKAN TUNA, MİLLİ HAKEM MUSA ERYILMAZ ANISINA SAHAYA ÇIKTI


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen veteranlar turnuvası, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da katıldığı açılış maçıyla start aldı

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Mersin Şubesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen veteranlar turnuvası, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da katıldığı açılış maçıyla start aldı.

Bir süre önce hayatını kaybeden Mersinli eski hakemlerden merhum Musa Eryılmaz anısına düzenlenen turnuva, spor dünyasından birçok tanınmış ismi bir araya getirdi.

Spora ve sporcuya sunduğu desteklerin yanı sıra düzenlenen bu tür turnuvalarda bizzat kendisi de yer alan Başkan Hamit Tuna, sporun birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirterek: “Milli Hakemimiz merhum Musa Eryılmaz’ın adını yaşatabilmek amacıyla Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Mersin Şubemiz tarafından organize edilen turnuvada yer almaktan büyük mutluluk duydum. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen TÜFAD Mersin Şube Başkanımız Sayın Mesut Bilir’e ve tüm spor adamlarımıza teşekkür ediyor, turnuvaya katılan takımlarımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvanın dostluk ve kardeşlik duyguları ile başladığını belirten TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir ise Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya spora ve sporcuya sunduğu katkılarından dolayı teşekkür ederek: “Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren milli hakemimiz Musa Eryılmaz anısına düzenlediğimiz bu turnuvamıza destek veren Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya, TÜFAD Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum. Başkanımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk” dedi.

Saygı Duruşu ile başlayan karşılaşma öncesinde TÜFAD Mersin Şube Başkanı Mesut Bilir, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya turnuvaya desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Tuna da böylesi anlamlı bir organizasyon düzenlemesinden dolayı Bilir’e teşekkür ederek, plaket verdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA