TOROSLAR’DAN ŞEHİTLERE VEFA KONVOYU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TOROSLAR’DAN ŞEHİTLERE VEFA KONVOYU


Toroslar Belediyesi ile Mersin Otomobil Spor Kulübü’nün (MOSK) birlikte düzenlediği “Şehitlere vefa konvoyu”, yoğun ilgi gördü

 

Toroslar Belediyesi ile Mersin Otomobil Spor Kulübü’nün (MOSK) birlikte düzenlediği “Şehitlere vefa konvoyu”, yoğun ilgi gördü.

Son günlerde artan terör olaylarına tepki göstermek için Kulüp Başkanı Sedat Şahin’in öncülüğünde yaklaşık 500 araç ve motosikletle bir araya gelen kulüp üyeleri, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla Akbelen Bulvarı Anıttepe Parkı önünde toplandı.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın da destek verdiği konvoy, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları eşliğinde Çağdaşkent Mahallesi’ndeki Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanında son buldu.

Atatürk büstü önündü tüm şehitlerimiz için Saygı Duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan kulüp üyeleri, başta şehit anneleri ve tüm annelerimize atfen drift gösterisi sundu.

Modifiye araç tutkunlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın da katıldığı programda söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna: “Şehitlerimiz için yapılan bu organizasyona katkıda bulundukları için Mersin Otomobil Spor Kulübü Başkanı Sedat Şahin ve tüm sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Seçim öncesi drag ve drift sporcuları ile bir araya gelerek ilçe sınırları içerisinde bir pist yapacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Hamit Tuna, pisti Korukent Mahallesi’nde inşa ettiklerini ve çalışmaların hızla devam ettiğini kaydetti.

Başkan Tuna: “Ülke olarak son dönemde birçok yiğidimizi kara toprağın bağrına gönderdik. Bizleri acı ve derin bir üzüntüye boğan bu haberlerin artık son bulmasını istiyoruz.  Bu zor günleri bir ve beraber olarak aşacağımıza inanıyoruz. Gün; birlik ve beraberliğimizi ortaya koyma günüdür. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Tuna, daha sonra modifiye arabalarının gösterilerini izledi.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA