YENİ BAŞBAKAN PROFİLİ BELLİDİR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
YENİ BAŞBAKAN PROFİLİ BELLİDİR


CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs’taki kongrede aday olmayacağını ve görevi bırakacağını açıklaması üzerine değerlendirmeler yaptı

 

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 22 Mayıs'taki kongrede aday olmayacağını ve görevi bırakacağını açıklaması üzerine değerlendirmeler yaptı.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun gidiş şeklinin göreve gelecek olan yeni başbakan profilini belli ettiğini ifade ederek ‘’ Davutoğlu’ndan daha pasif, kişiliğini daha çok geri planda tutacak, baskın olan Recep Tayyib Erdoğan’a hizmet edecek birisi gelecek. Bu durum Türkiye için son derece tehlikelidir.’’ Dedi.

Sağlar; Başbakan Davutoğlu’nun, başbakanlığı bırakmasının tamamen kişilik ve ahlak meselesi olduğuna vurgu yaparak ‘’Hem iki seçime de başbakan olarak girip ve birçok vaadlerde bulunmuş olması hem de Türkiye’nin bu duruma sokulması, kendi konuşmalarına göre başarılı olmasına rağmen zorunluluktan istifa etmiş olması ve istifasını isteyen Recep Tayyip Erdoğan’ın onurunu kendi onurundan üstün tutması bence bir kişilik sorunudur. Bu durum maalesef bizim ülkemiz içinde büyük şanssızlıktır. Böyle bir anlayışta bulunan bir kişi iyi ki başbakanlıktan uzaklaşmıştır.’’ Şeklinde konuştu.

‘’Türkiye Diktatörlük Anlayışı İle Yönetilmektedir’’

Davutoğlu’nun yerine gelecek başbakan profilini belirlemiş olduğunun bir kez daha altını çizen Sağlar, ‘’Davutoğlu’ndan daha pasif, kişiliğini daha çok geri planda tutacak, baskın olan Recep Tayyib’e hizmet edecek birisi gelecek. Bu durum Türkiye için son derece tehlikelidir. Türkiye çok hızlı bir şekilde yarım demokrasisinden, anayasada sadece ibare olarak kalan hukuk devleti konumundan da adeta uzaklaşmaktadır. Türkiye’nin geleceği için çok ciddi bir sorundur. Türkiye bir diktatör anlayışı ile yönetilmektedir’’ vurgusu yaptı.

Sağlar şöyle devam etti: ‘’7 Haziran seçimlerinden 1 Kasım’a giderken adam öldürülerek, bombalar patlayarak, insanlar parçalanarak oy alındığını Recep Tayyip anladı. Dolayısı ile şimdi de adam öldürmeyi ülkede şehitlerin arttırılmasını baskıcı bir politika izlemeyle belirliyor ve sonrasında ortaya çıkacak olan sonuçta da Türkiye’de istediği noktaya gideceğini açıkça görüyor. O nedenle bugün uygulanan politika ve ölen insanların tamamı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP şürekasının uyguladığı politika sonrasıdır. Devletin topu tüfeği parası pulu valisini kullanarak % 49 da kalan bir anlayış vardır. Bu anlayış Recep Tayyip Erdoğan ve şurekasıdır parti diye bir şey yoktur. Onu yıkabilmek için de başta CHP, CHP’yi yönetenler ve gönül verenler daha doğrusu Türkiye’ye gönül verenler artık sokaklara çıkıp dur demelidir.’’

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA