ANNELER GÜNÜ’NDE TOROS ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ÖDÜL | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ANNELER GÜNÜ’NDE TOROS ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ÖDÜL


Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir karar alarak “Yılın Annesi” ödülü verdi

 

Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir karar alarak “Yılın Annesi” ödülü verdi.

Adalet 1.sınıfta okuyan görme engelli olmasına karşın üstün zekâsı ve başarısı ile herkese örnek olan Yücel İpekçi’nin annesi Neşe İpekçi’ye Toros Üniversitesi Öğrenci Konseyi “Yılın Annesi” ödülünü verdi. Oğlu ile birlikte her gün okula gelen İpekçi’ye Konsey üyeleri bir sürpriz hazırladı. Bahçelievler Kampüsü Bahçesi’nde Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir’in elinden Yılın Annesi Belgesini ve çiçek alan İpekçi duygusal anlar yaşadı. Eğitimin çok önemli olduğuna vurgu yapan Neşe İpekçi, “Bugün bu ödül ile beni hem duygulandırdınız hem de çok mutlu ettiniz. Bu sürpriz için Öğrenci Konseyine, Rektörümüze ve oğluma çok teşekkür ediyorum. Ben bir annenin yapması gerekeni yapıyorum ve en büyük hediyem oğlumun başarısıdır. O da sağ olsun başarıları ile beni her zaman mutlu ediyor. Ben tekrardan üniversite yönetimimiz başta olmak üzere tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öğrenci Konseyi’nin hazırladığı belgeyi İpekçi’ye takdim eden Rektör Özdemir ise yaptığı konuşmada annelerin evlatları için önemine vurgu yaptı. Rektör Özdemir, “Evladınıza göstermiş olduğunuz bu ilgi ve fedakarlık Öğrenci Konseyimizin ve bizlerin dikkatini çekti. Herkese örnek teşkil etmesi gereken bu fedakarlığınızdanötürüde öğrencilerimiz sizi Yılın Annesi olarak seçti Ben bu vesileyle sizin nezdinizde tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Yücel gerçekten de çok şanslı bir çocuk çünkü sizin gibi bir annesi var. Yücel’in annesine ve bize verebileceği en güzel hediye başarısı olacaktır” şeklinde konuştu.

HEPİMİZİN NEŞESİ VE ANNESİ

Öğrenci Konseyi Başkanı Kemal Akgül ise yaptığı konuşmada annelerin evlatları için yaptığı fedakarlıklara dikkat çekti. Akgül, “Biz toplumsal olarak duygusal bir yapıya sahibiz ve annelerimiz bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Neşe Hanım’ın Yücel’e olan sevgisi ve özverisi bizleri çok etkiledi. Yaz kış demeden, yağmur çamur dinlemeden oğluyla birlikte ders dinledi, ödev yaptı. Bu kadar özveriyle oğlunun eğitimi için canını dişine takan bir anneye Öğrenci Konseyi olarak Anneler Günü’nde ufak bir sürpriz yapmak istedik. Bu sürprizi hazırlarken bize en çok desteği veren Yücel’e bu vesileyle çok teşekkür ediyorum. Öğrenci Konseyimiz Neşe Hanım’ı Yılın Annesi olarak seçti. O sadece Yücel’in değil hepimizin Neşe annesidir.

 

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA