TARSUS İÇİN TOROS ÜNİVERSİTESİ VE TASİAD’DAN DEV ADIM | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TARSUS İÇİN TOROS ÜNİVERSİTESİ VE TASİAD’DAN DEV ADIM


Toros Üniversitesi bünyesinde kurulacak Tarsus Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda okuyacak öğrencilerin staj ve iş yeri eğitimleri için Toros Üniversitesi ile Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) arasında işbirliği protokolü imzalandı

 

Toros Üniversitesi bünyesinde kurulacak Tarsus Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda okuyacak öğrencilerin staj ve iş yeri eğitimleri için Toros Üniversitesi ile Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren ile TASİAD Başkanı Yakup Ateş arasında imzalanan protokol törenine Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın ve Tarsus Esnaf odası Başkanları ile TASİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İmza töreninde konuşan Mütevelli Heyet Başkanı Özveren Tarsus’un ve Mersin’in üniversiteler şehri olmasını arzu ettiğini dillendirdi. Özveren, “Bir insanın yapacağı en hayırlı yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır. Biz Toros Üniversitesi olarak Tarsus ve Mersin’in üniversiteler şehri olmasını arzu ediyoruz. Her çocuğumuzun iyi bir eğitim alması, meslek sahibi olması bizim asli görevimizdir. Bunun için her türlü özveriyi yapmaya hazırız. 52 yıllık bir eğitim geleneği olan bir kurumuz ve bu manada Tarsus’un sosyal, kültürel ve ekonomik yapılarına katkıda bulunmak istiyoruz. Bugün burada Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği ile meslek odaları başkanlarıyla bir araya geldik. Bu işbirliği protokolü Tarsus’a ve Mersin’e hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş ise yaptığı konuşmada Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Özveren’e ve Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir’e güzel düşüncelerinden ötürü teşekkür etti.

İmzalanan protokol gereği Toros Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan Tarsus Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun faaliyete geçmesi durumunda Meslek Yüksekokulu’na bağlı programlarına kayıtlı öğrenciler ders programındaki derslerin, uygulamaların ve stajların Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği’ne bağlı olan işyerlerinde yapılması hedefleniyor.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA