MERSİN SMMMO’DA KONGREYE DOĞRU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN SMMMO’DA KONGREYE DOĞRU


Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO), 7-8 Mayıs tarihleri arasında yapacağı olağan kongre öncesi Çağdaş Muhasebeciler Grubu tarafından aday tanıtım gecesi düzenlendi

 

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO), 7-8 Mayıs tarihleri arasında yapacağı olağan kongre öncesi Çağdaş Muhasebeciler Grubu tarafından aday tanıtım gecesi düzenlendi.

Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu yürütme kurulu üyeleri Sibel Kurt ve Cem Baki’nin sunduğu, yürütme kurulu başkanı Fatih Alkar’ın açılış konuşmasıyla başlayan geceye, adaylar ve çok sayıda mali müşavir katıldı. Konuşmasında grubun geçmişten bugüne kadar belli bir ivme kazanarak bu günlere geldiğini ifade eden Alkar, tüzükle birlikte demokratik bir yapıya kavuştuklarını ve bunun olumlu etkilerini çok açık bir şekilde gördüklerini söyledi. Seçimde de tüm bu çalışmaların meyvelerini toplayacaklarına olan inancını dile getirdi.

Mersin SMMMO Başkanı ve aynı zamanda grubun başkan adayı Ömer Faruk Tokgöz ise, hafta sonu yapılacak olan demokratik yarıştan zaferle ayrılarak, ulaşmak istedikleri hedefler için yaptıkları çalışmaların üzerine koyarak mesleği ve odayı hak ettiği noktalara el birliğiyle taşıyacaklarını söyledi. Odanın kurulduğu günden bugüne kadar Çağdaş Demokrat grubun yüklendiği misyonla birçok ilke imza attığını ifade eden Tokgöz, yeni dönemde de meslektaşlardan alacakları güçle ve aynı anlayışla gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizdi. Sadece meslek siyaseti yaparak meslektaşlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve mali müşavirlik mesleğinin hak ettiği değeri görmesi için tüm camiayla tek vücut olunması gerektiğini önemle vurgulayan Tokgöz, "Gücümüzün farkına varırsak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur" dedi.

Konuşmaların ardından yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve birlik delegeliği adaylarının tanıtımı yapıldı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA