TOROS ÜNİVERSİTESİ’NE DENİZCİLİK MÜZESİ’NDEN PLAKET | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TOROS ÜNİVERSİTESİ’NE DENİZCİLİK MÜZESİ’NDEN PLAKET


Mersin Denizcilik Müzesi’de bulunan Ertuğrul Sergi Odası’nın iç dizayn tasarımına katkı sunan Toros Üniversitesi’ne Müze yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi

 

Mersin Denizcilik Müzesi’de bulunan Ertuğrul Sergi Odası’nın iç dizayn tasarımına katkı sunan Toros Üniversitesi’ne Müze yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.

Törene Deniz Müzesi Komutanı Dz. Bnb. TümralCansoy, Toros Üniversitesi Genel Sekreteri S. Reşit Aşkın ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aysen Cevriye Benli’nin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler de katıldı.

Türk-Japon dostluğunun mihenk taşlarından birisi olarak kabul edilen Ertuğrul Firkateyni için Mersin Deniz Müzesi’nde hazırlanan Ertuğrul Sergi Odası’nın iç dizayn tasarımına katkı sunan Toros Üniversitesi’ne Deniz Müzesi Komutanı Dz. Bnb. TümralCansoy tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Tören öncesi Türk- Japon dostluğu ve Ertuğrul Firkateyni hakkında kısa bir sunum gerçekleştiren Mersin Türk Japon Dostluk Derneği Başkanı Masao Süleyman Cengiz salonu dolduran öğrencilere dernek olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Deniz Müzesi Komutanı Dz. Bnb. TümralCansoy yaptığı konuşmada sergiyi oluşturmakta emeği geçen herkese teşekkür etti. Dz. Bnb. Cansoy, “El birliği ile çok güzel bir sergi oluşturduk. Bize bu sergiyi oluşturmamızda yardım eden Toros Üniversitesi’ne, Tuğçe Kemer hocamıza, Şahin Polat hocamıza ve tanışmaktan çok memnun olduğum At.ol.Ye Tasarım Topluluğu’na çok teşekkür ediyorum. Sergiyi oluştururken en ince ayrıntısına kadar onlara danıştık. Herkesin bu güzel sergiyi gezmesini canı gönülden isteriz” dedi.

Teşekkür konuşmalarının ardından öğrenciler ve akademisyenler ilgiylehazırlanan sergiyi gezdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA