MÜSİAD MERSİN PİKNİKTE BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MÜSİAD MERSİN PİKNİKTE BULUŞTU


Müstakil Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi’nin Geleneksel Piknik Programı Erdemli Alata Tesislerinde gerçekleştirildi

 

Müstakil Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Mersin Şubesi’nin Geleneksel Piknik Programı Erdemli Alata Tesislerinde gerçekleştirildi.

MÜSİAD Mersin Başkanı Yusuf  Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Üyeleri ve Aileleri, Siyasiler, Mersin Protokolü Üyeleri STK temsilcileri ve ‘’Eğitimli İşgücü Verimli İstihdam’’ Konulu SODES projesi Kapsamında eğitim gören öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen piknik organizasyonu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz düzenlenen pikniğin amacının kaynaşmak olduğuna ifade etti. Yılmaz; ‘’üyelerimiz, iş adamları ailelerimiz, şehrimizin kurum amirleri ve aileleri hep beraber iş ortamından uzak olarak kaynaşmayı amaçladığımız geleneksel pikniğimizi yapıyoruz. Bu yılın farklılığı ise MÜSİAD Mersin Şubesi olarak ‘’Eğitimli İşgücü Verimli İstihdam’’ projesi kursiyerlerimizi de davet ettik. Kursiyerimiz ve aileleri de bu piknikteler. 150 kursiyerimiz, 30 kişilik 5 alanda eğitim aldılar. Kursiyerlerimize günlük 15 tl de ücret ödendi. Yine bu kursiyerlerimiz MÜSİAD‘ı yakından tanısın ve MÜSİADlı iş adamları ile bir araya gelerek aldıkları eğitim neticesinde bizlerinde kalifiye elaman noktasında ihtiyacımızı karşılasınlar diye bu projeyi yaptık, % 15 de iş garantisi verdik. Bugün düzenlediğimiz piknikte onların da bu kaynaşma organizasyonun içerisinde olmasını istedik ve davet ettik. İnsanların birbirini tanımasına vesile olmak istedik.’’ Dedi.

MÜSİAD yöneticilerin katılım sağlayan herkesle yakından ilgilendiği programda katılımcıların rahat bir gün geçirmesi için yoğun gayret gösterildi.

 Doğada Kahvaltı ve Öğle Yemeği, Çeşitli Eğlenceler ve Oyunlar eşliğinde harika bir gün geçirilen piknik etkinliğine katılanlar güzel bir havada programın keyfini gün boyu yaşadılar.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA