TURAB’IN DESTEĞİ İLE TURABEXPO 6.FUARI BAŞARI İLE TAMAMLANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TURAB’IN DESTEĞİ İLE TURABEXPO 6.FUARI BAŞARI İLE TAMAMLANDI


TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, açılış konuşmasında ‘’sahip olduğumuz doğal kaynaklar zenginliğini halklarımızın zenginliğine dönüştürmeliyiz.’’ vurgusu yaptı

 

29 Mart_1 Nisan 2016 tarihleri arasında İzmir Çeşme Sheraton Convention center’de TURAB İzmir şubesi desteği ile hazırlanan III.Türk-Arap Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu ve I.Türk-Arap Tarım ve Tarım Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti Organizasyonu başarı ile tamamlandı.

Convention center salonlarında 3 kat üzerinde kurulan standlarda 135 firma ve kuruluş mal ve hizmetlerini sergileme ve tanıtma imkanı buldu. Fuarda Arap ülkelerinden iş adamı, ticari kuruluşlar mensubu 350 kişi konuk oldu.

Fuarın açılış töreninde TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, TURAB İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabuhi Attar ev sahipliğinde, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin, İzmir Vali yardımcısı, Arap Ligi Türkiye temsilcisi Ekselans Büyükelçi Mohammed El Fateh El Naciri, Filistin Büyükelçisi, Bahreyn Büyükelçisi, Mısır Büyükelçisi, Cezayir Büyükelçisi, Fas Büyükelçiliği Müsteşarı, Türkiye Cumhuriyeti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar yardımcısı Dr.Nihat Pakdil, Uluslar arası Tarım ve Gıda Federasyonu Genel Başkanı Hakan Yüksel, Filistin Devleti Tarım Bakan yardımcısı Abdullah Kasem Saleh, Cezayir Batna Valisi Mohamed Salamani, Sudan Kızıldeniz Bölgesi Ekonomi ve Tarım Bakanı Tahir Mohamed Awadab, Ürdün Amman Sanayi Odası Başkanı Ziyad El Humsi ile Arap Birliği Baro Birliği Başkanı Abd El Latif Bu Sehri ‘de yer aldılar ve birer konuşma yaptılar.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, TURAB Onursal Başkanı Sedat Kutlu, TURAB Dış İlişkilerinden sorumlu Genel Bşk.Yrd. Armağan Öner ve Genel Sekreter Hamdi Gökalp’te fuar açılışında ve programlarında yer aldılar.

TURAB Türk Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay açılışta yaptığı konuşmada “Ticaret, istikrar ve huzurda zenginleşmenin temelidir. Huzur olmadan ticaret olmaz, ticaret olmadan da zenginlik olmaz. Bu yüzden sahip olduğumuz doğal kaynak zenginliği, halkımızın zenginliğine dönüştürülmesinden yanayız. Arap dünyası veya İslam dünyası kendi içindeki vize, ticaret, seyahat ve iletişim engellerini aşmak için bizler bu engelleri kaldırmak, insanlarımız arasındaki gönül köprüsünü, ticaret köprülerini kurmak zorundayız.

TURAB ‘ın değerli üyelerimizin daha önceki yıllardaki emsalsiz işbirliği ve güç birliğinin korunması ve yaşatılması adına yönetim kurulumuz elinden geleni yapmış, özellikle İzmir şubemiz, desteklediği fuarlar başta olmak üzere birçok fırsatı değerlendirerek üyelerinin paylaşımına sunmuştur. Sosyal sorumluluk ve manevi destek çalışmalarımız aksatılmadan devam ettirilmiş, üzerimize düşen vazifeler yerine getirilmiştir.

Bu bağlamda TURAB İzmir Şube Başkanımız Sn. Sabuhi Attar ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve fuarın gerçekleşmesinde emeği geçen personeli kutluyoruz.’’ Dedi.

Yapılan konuşmaları müteakip Fuar, TC Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin tarafından açıldı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA