ASKON ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ASKON ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU


Geçtiğimiz Ocak ayında Mahmut Arslan’dan boşalan başkanlık koltuğuna getirilen Genç ASKON’un yeni Başkanı MustafaYarmacı tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile tüm ASKON ve Genç ASKON üyeleri bir araya geldi

 

Geçtiğimiz Ocak ayında Mahmut Arslan'dan boşalan başkanlık koltuğuna getirilen Genç ASKON'un yeni Başkanı MustafaYarmacı tarafından düzenlenen kahvaltı programı ile tüm ASKON ve Genç ASKON üyeleri bir araya geldi.

Buluşmada yaptığı konuşmada üyelerle buluşmanın önemine değinen Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özdoğru,"2016 Ocak ayı itibariyle bir değişim yaşadık. Başkanlık görevini Mahmut Arslan kardeşimiz Mustafa Yarmacı'ya devretti. Bugün de bu vesile ile bir kahvaltı programını düzenledi. Önemli olan genç ASKON'lu kardeşlerimizdir. Onları çok önemsiyoruz. Yarın bu genç Askon'lu arkadaşlarımız bu görevi bizden devralacaklar. Sürekli vurguladığımız tek şey; gençlik, gençlik ve gençlik Bizim arkamızdan gelecek kimseyi bulamazsak, bu derneğimizin daim olması mümkün olmayacaktır."dedi.

1950'li yıllardan bu yana Mersin'in gelişimini yükselten bir şehir olduğuna vurgu yapan Özdoğru, " Gelişiminin mihenk taşı 1950'lerde inşaatına başlanılan ve 1962 yılında modern anlamda işletmeye açılan Mersin limanıdır. O tarihlerde Adana lobisi buna karşı çıktı. Ama biz Adana Mersin kardeş şehir diyoruz. Bu iki şehir ortak hareket etmeli. Çukurova lobisinin olması gereklidir diyoruz. Mersin limanı Mersin'in ekonomik olarak 50 yıl garanti altına almış bir merkez konumunda. Temennimiz Ak Parti'nin söz verdiği gibi Türkiye'nin en büyük konteyner Limanı kurulduğu takdirde ki; Sayın Bakanımız bu konuda özverili birçalışma yürütmekte ve alt yapı çalışmaları yürütülmekte. Bu yeni limanı da inşallah Mersin'in gelecek 50 yılını garanti altına alacak bir proje olarak görüyoruz." dedi.

Çukurova Havaalanı konusunda Mersin lobisinin güçlü olmasının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Özdoğru, " Eğer STK'lar güçlü ve bir arada ise yani Mersin'in dört önemli gücü olan Valilik, Ticaret ve Sanayi Odası, Büyükşehir Belediyesi ve STK'lar bir araya gelirse ve hatta buna medyayı da katarsak Mersin'in güçlü lobisini oluşturmuş oluruz. ASKON ile farklı bir ses getirdiğimizi düşünüyoruz. "dedi.

Eylül ayında genel kurul yapacaklarını belirten ASKON Mersin Şube Başkanı İbrahim Özdoğru, " Yeni üyelerimizle ve üye adaylarımızla daha güçlü bir dernek olacağız. Her nerde olursa olsun, geçerli bir derdi ve sorunu olan tüm üyelerimizin sorunlarını çözmeye, peşinden koşmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalarımız da sürecek. Tüm üyelerimizle bu birliktelik ve kaynaşma devam edecektir."dedi.

Genç ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yarmacı da yaptığı konuşmada "Burada bize düşen ne varsa, Genç ASKON olarak yerine getirmeyi taahhüt ediyorum. Mahmut Arslan kardeşimizden boşalan koltuğu kanuni olarak doldurmak bize düştüyse de inşallah görevimizi yerine getirip, bu koltuğu sağlam bir şekilde taşıyacağız.. Katılımınız için hepinize teşekkür ederim." dedi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA