AKDENİZ’DE DRAGON FESTİVALİ RÜZGÂRI ESECEK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AKDENİZ’DE DRAGON FESTİVALİ RÜZGÂRI ESECEK


Bu yıl 5.’si gerçekleşecek ve yüzlerce kurumu aynı yerde toplayan; onları hem yarıştıran hem eğlendiren heyecan dolu  Dragon Festivalinin tanıtımı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu

 

Bu yıl 5.'si gerçekleşecek ve yüzlerce kurumu aynı yerde toplayan; onları hem yarıştıran hem eğlendiren heyecan dolu  Dragon Festivalinin tanıtımı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu.

7-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Mersin Atatürk Parkı'nda gerçekleşecek olan ve Türkiye’nin en geniş katılımlı kurumsal spor organizasyonu olan 5.Dragon Festivali hakkında açıklama yapan organizasyon sorumlusu Yapar Medya Genel Koordinatör Didem Yapar, kenti Mersin Dragon Festivali heyecanının sardığını belirterek, " 2008'den beri Türkiye'nin üç ilinde gerçekleşen Dragon Festivali dünya markalarını bir araya getiren su üzerinde kürek çekerek sporseverlere bambaşka alternatif sunan çılgın yarışlardan biri.ve en zevklisi.

Bölgedeki tek kurum içi motivasyon etkinliği olan Dragon Festivali ile ; bu yıl Mersin'de daha geniş kitleleri bir araya getirerek çok daha büyük bir organizasyona imza atacağız

Geride bıraktığımız 8 yıl boyunca bölgesel, ulusal ve uluslararası sayısız firma, farklı sayılarda katılan takımlarıyla en iyisi olabilmek için yarıştı, eğlendi ve eğlendirdi. Her geçen yıl artan katılımcı sayısı organizasyonun iş dünyasına sunduğu dinamizme ve insan kaynaklarının etkin yönetimine en güzel örnek oldu. "dedi. 

Düzenlenecek festivalde sağlık ve güvenlik anlamında üst düzey önlemlerin alındığını belirten Yapar, " Yarışlar 16 Kürekçi, 1 Davulcu olmak üzere 17 kişiden oluşur. (en az 4 bayan olmak zorunda) Katılım ücreti 4500 TL ve katılımcılara bir paket sunuyoruz. Festivalde uluslararası güvenlik kuralları esas alınıyor. Her yarışmacı organizasyon tarafından ücretsiz sigortalanmaktadır. Yarışlarda TURKAF standartlarına uygun ekipmanlar kullanılır. Organizasyon alanı tek kapılı giriş-cıkış ile korunmaktadır.

Özel güvenlik personelleri de festival süresince alanda hizmet verecektir. Bunun dışında sadece yarışmacı ve davetlilere özel giriş bileklikleri verilecek. Ayrıca tam teşekküllü sağlık çadırı ve ambulanslar, ekipleriyle hazır konumda bekletilecektir. Tüm yarışmacılar can yeleği ile yarışacaklardır. Yarışmalar 2 adet tam teşekküllü güvenlik botları ve arama kurtarma botları tarafından takip edilecek."dedi. 

Organizasyonun Mersin ayağına 60 yakın takımın katılmasının beklendiğini ifade eden Didem Yapar, şu ana kadar 52 takımın başvuru yaptığını belirterek, her ekibin üç yarış sonucunda elde ettiği en iyi zamanla ekiplerin sıralandığına dikkat çekti ve yarışların 250 metre mesafeyi en kısa zamanda kat etmek üzerine kurulu olduğunu ifade etti. 

Yarışa katılanlardan kilo, boy, yaş aranmadığını, önemli olan ekip ruhu içinde yarışmak olduğuna dikkat çeken Yapar, "Kazanmayı sevenlerin,farklı sektörleri bir araya getiren ,su üzerinde yapılan en kalabalık yarış,dünyada en hızlı gelişen takım sporu,alanındaki tek kurumsal etkinlik .Doğa ile buluşan,eğlencenin odağında,rekabetçi yönüyle takımları oluşturan kurumların tanıtımıyla, ekibinizi ve kendinizi keşfettiğiniz en eğlenceli ve en renkli festival" şeklinde konuştu. Yapar ayrıca, "Dragon Festivali ile buluştuğunuz andan itibaren kendinizi eğlenceli bir dünyanın içinde bulacak, sahne şovları, canlı perküsyon, ünlü DJ performansı, kostüm yarışması ve daha bir çok inovatif etkinlikle birlikte vatandaşlar doyumsuz bir hafta sonu yaşayacak" dedi 

Dragon yarışlarının kurası 5 Mayıs 2016'da çekilecek, 7-8 Mayıs 2016'da Atatürk Parkı içinde hazırlanacak festival alanında kıyıda yarışlar gerçekleştirilecek.Pek çok sponsor firmanın destek verdiği Dragon Festivali kentin tanıtılması bağlamında önemi olduğu kadar gerçek bir festivalden daha çok eğlence ve renkli görüntülere sahne olması bekleniyor.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA