’SPORUN MUTFAĞINDAKİLER’ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
’SPORUN MUTFAĞINDAKİLER’ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ’Sporun Mutfağındakiler’ konulu panelde, Türk basketbolu durumu konuşuldu

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ’Sporun Mutfağındakiler’ konulu panelde, Türk basketbolu durumu konuşuldu.

Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Uğur Oral Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türk basketbolunun masaya yatırıldığı panel, spor adamlarını bir araya getirdi. Spor yorumcusu Cevdet Ünüvar’ın moderatörlüğünü yaptığı panele, CNN Türk Spor Spikeri Emre Tilev, eski Milli Basketbolcu Levent Şenol, Basketbol Antrenörü Nejat Güngör, Türk Milli Takımlar Genel Menajeri Haluk Yıldırım, Gazeteci ve Spor Yazarı Ali Adalıoğlu ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Adalıoğlu, panelde yaptığı konuşmada, sporun çok çeşitliliğinden bahsederek, futbolun dünyada büyük bir endüstriye dönüştüğünü, bu nedenle herkesin iştahını kabarttığını söyledi. Adalıoğlu, Türkiye’de futboldan sonra sporun mutfağına basketbolun girdiğinin altını çizerek, “Mersin’de basketbol sevgisinin temeli Çukurova Sanayi Basketbol Takımı ile atıldı. Günümüzde ise Mersin Büyükşehir Belediye Spor ile ivme kazandı” dedi.

Türkiye’de basketbol alanındaki gelişmelerin gözden kaçırılmaması gerektiğini ifade eden Türk Milli Takımlar Genel Menajeri Haluk Yıldırım, “Artık kulüpler daha profesyonel. Takımlarımız Avrupa Ligi’nde mücadele ediyor” diye konuştu.

Panelde öğrencilere kısa bir film izleten CNN Türk Spor Spikeri Emre Tilev ise sözcüklerin ve kelimelerin insanlar için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Sizler çok kıymetli ve değerlisiniz. Bu dünyaya özel bir amaç için geldiğinizi unutmayın. Kendinizi fark edin” şeklinde konuştu.
Öğrencilere merak etmenin, hedef koymanın ve pozitif olmanın ileriki dönemlerde onları başarıya götüreceğini belirten Tilev, başarının sadece istemekle gelmediğini ifade etti.

Panelde, öğrencilerin sorularını yanıtlayan katılımcılara çiçek takdim edilirken, panel toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA