AK PARTİ İL BAŞKANI ERCİK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA SERT SÖZLER | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİ İL BAŞKANI ERCİK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA SERT SÖZLER


AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Kılıçdaroğlu, Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır” dedi

 

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirerek, “Kılıçdaroğlu, Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ercik, yazılı bir açıklama yaparak, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yüklendi. Kılıçdaroğlu’nun, Bakan Ramazanoğlu’na yönelik sözlerine tepki gösteren Ercik, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hiç sıkılmadan söyleyerek bir kez daha siyasi ahlak seviyesini ortaya koymuştur. Kendisi bu üslupsuzluğu ile Türk siyasetinde utançla hatırlanacaktır. Kılıçdaroğlu’nun utanç verici açıklamaları, tarih sayfalarında sonsuza dek kara bir leke olarak kalacaktır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sarf ettiği sözlerin ana muhalefetin liderine yakışmayacak sözler olduğunun altını çizen Ercik, “Temiz bir dille konuşmak siyasetçinin ana vazifesidir. Edebi, ahlakı, etiği muhafaza etmek ana vazifesidir. Bir de dediğiyle, yaptıklarıyla, üslubuyla da topluma örnek olması gerekir. Maalesef bir kadın bakan hakkında söylediği sözlerle Sayın Kılıçdaroğlu siyasetin seviyesini yere düşürmüştür, ahlakı yere düşürmüştür, edebi terk etmiştir, saygıyı, nezaketi, görgüyü hiçe saymıştır, ayaklar altına almıştır. Kadınların ahlaka, edebe, hukuka, nezakete sahip çıkan herkesin ve her kesimin, siyasi parti farkı gözetmeksizin bu çirkinlik karşısında tavır koyması lazım. Türk siyasetine yakışmayan bu çirkin yaklaşım ve seviyesiz üslup eminiz ki, en fazla da CHP’li vatandaşlarımızı rahatsız etmektedir. Bu terbiyesizliğe her şeyden önce CHP’li kadınların tepki göstermesini bekliyor ve bu çirkinliği sadece Sayın Bakanımıza değil, tüm kadınlara yapılmış olarak görüyor, kendisini milletimizin vicdanına havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA