ERCİK: GÜÇLÜ KADROMUZLA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEYECEK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ERCİK: GÜÇLÜ KADROMUZLA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEYECEK


AK Parti Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Cesim Ercik’e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

 

AK Parti Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Cesim Ercik'e tebrik ve hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Ziyaretlerde bir açıklama yapan İl Başkanı Cesim Ercik, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti'nin ülkede ve Mersin'de çalışmalarını hızla sürdüreceğini söyledi.

'İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN'

İl Başkanı Cesim Ercik konuşmasında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından parti genel merkezinin takdiri ile AK Parti İl Başkanlığı emanetini teslim aldığını söyledi. Bugüne dek görevlerini samimiyeti ve liyakati ile yürüten bir önceki İl Başkanı İsmail Taşpınar'a teşekkür eden Ercik, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışını siyasetin merkezine yerleştiren bir misyonun temsilcileri olan bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağız." dedi.

'MERSİN'İ BİR ADIM ÖTEYE GÖTÜRME GAYRETİ İÇİNDEYİZ’

Güçlü kadrolarla çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Ercik konuşmasına şöyle devam etti:
Mersinimizde bizler AK Parti teşkilatı olarak; Milletvekillerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz, İl Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte tek vücut gibi çalışmalıyız. Her bir üyemiz ile birlikte hep birlikte Mersinimizi bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz inşallah. Türkiye'de ve Mersinimizde güçlü kadrolarımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben hepinize ziyaretlerinizden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Hep birlikte durmak yok yola devam diyerek çalışmalarımızda başarılar diliyorum."

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA