MERSİN AK PARTİ’DE DEVİR TESLİM | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN AK PARTİ’DE DEVİR TESLİM


AK Parti Mersin İl Başkanlığı görevini yürütürken kısa süre önce istifa eden İsmail Taşpınar, genel merkez tarafından il başkanlığına atanan Cesim Ercik’e görevi devretti

 

AK Parti Mersin İl Başkanlığı görevini yürütürken kısa süre önce istifa eden İsmail Taşpınar, genel merkez tarafından il başkanlığına atanan Cesim Ercik’e görevi devretti.

İl Başkanlığı binasına birlikte gelen ikili, partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Bazı ilçe başkanlarının da katıldığı devir teslim töreninde konuşan İsmail Taşpınar, görevini kendisinden sonra gelen başkana bu şekilde devrederek Mersin’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Görevi gönül rahatlığı ile devrettiğini dile getiren Taşpınar, yaklaşık 1,5 yıllık görev süresi içerisinde bir çok ilki yaşadığını vurgulayarak, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana tüm seçimlerde görev aldığını ve partisine hizmet etmeye 2002 seçimlerinde sandık görevlisi olarak başladığını söyledi. 2004 seçimlerinde okul sorumlusu, 2005 yılında merkez ilçe başkan yardımcısı olarak 3 yıl görev yaptığını, 2008-2010 yıllara arasında Akdeniz İlçe Başkanlığı, 2011 yılında kısa süreli de olsa il başkan yardımcısı olarak çalıştığını anlatan Taşpınar, 2011 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu ve 2014 yılı Haziran ayından 2016 yılının Mart ayına kadar da il başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlattı.

"BU DAVAYA 1 GÜN BİLE HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR GURUR VESİLESİDİR"

Görevde bulunduğu süre içerisinde her zaman, "Bu bulunduğumuz süreler, bu görevler, bizim açımızdan hayatımızda, yaşlandığımızda çocuklarımıza anlatacağımız en güzel anılardır" dediğini ifade eden Taşpınar, "Bizim açımızdan 1 gün dahi bu davaya hizmet etmek gerçekten büyük bir gurur vesilesidir, büyük bir onurdur. Özellikle son dönemde gerçekten tüm teşkilatlarımızla birlikte, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve il teşkilatımızla birlikte çok önemli işlere imza attık. Görevde olduğumuz süre içerisinde dershanelerdeki gibi hızlandırılmış sistem gibi kısa sürelerde mitingler ve seçimlere imza attık. Geldikten hemen kısa süre içerisinde, 2014 yılı Haziran ayında atanmıştım, Temmuz ayı içerisinde cumhurbaşkanı adayı olarak, kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırladık. Ve Mersin’de bugüne kadar görüşmemiş en büyük iftar programı yaptık ve 6 bin kişiye iftar verdik. Arkasından Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yaptık. Sonrasında da teşkilatlarımızda kongre sürecini başlattık. Bu süreç bittikten hemen sonra da 7 Haziran seçimlerine hazırlandık. Hemen ardından 1 Kasım seçimlerine hazırladık ve 1 Kasım’da da gerçekten elimizden geldiği kadar gayret gösterdik ve başarılı olduk" dedi.

"HİÇBİR ZAMAN KÜÇÜK HESAPLAR, KÜÇÜK İŞLER PEŞİNDE OLMADIK"

Her zaman bulunduğu görevin bilinci ve sorumluluğu içerisinde hareket ettiğini vurgulayan Taşpınar, "Şunu da biliyorduk; bizden önce 7 il başkanı vardı, ben 8. il başkanı idim. Bundan sonra da devam edecekti. Bizlerin, bundan sonraki arkadaşların bayrağı çok daha yukarılara çıkaracaklarına inancımız sonsuz. Bizler özellikle ülkemizin içinde bulunduğu iç ve dış tehditleri biliyoruz. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunları biliyoruz. Tüm bu oyunlar oynanırken, bizim buralarda küçük hesaplar, küçük işler peşinde olmamız asla düşünülemez. Bizim özellikle kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve şu anki Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun elini güçlendirmemiz gerekiyordu ve en büyük vazifemiz bu. Onları teşkilatlardaki sıkıntılarla meşgul etmemek bizim en büyük meselemizdir. Bizler onların yüklerini hafifletmek ve onları daha güçlü kılmak için buralardayız. O nedenle bizler en iyi sonuca nasıl ulaşırız, en iyi hizmetleri nasıl yaparız şeklinde büyük fotoğrafa bakmalıyız. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara bakmalıyız. Bu nedenle bizler kendi içimizde il başkanımıza ve ilçe başkanlarına destek olmalıyız. Dedikodulara fırsat vermemeliyiz" diye konuştu.
Daha önce Akdeniz İlçe Başkanı olan ve İl Başkanlığı görevine atanan Cesim Ercik ile 21 ay birlikte çalıştığını kaydeden Taşpınar, Ercik’in kendisine çok büyük destekleri olduğunu söyledi. Bu atamanın oldukça isabetli olduğunu belirten Taşpınar, bilgi ve donanımı, sadakati ve dürüstlüğü ile oldukça başarılı ve önemli bir kişilik olan Ercik’e gönül rahatlığı ile bu görevi teslim ettiğini ifade etti.
31 Mart tarihinde Mersin İl Başkanlığı görevine atanan Cesim Ercik ise kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Bütün seçimlerden alnının akı ile çıkan, oldukça başarılı sonuçlar elde eden İsmail Taşpınar’a gösterdiği başarıdan dolayı ayrıca teşekkür ettiğini belirten Ercik, "Bundan sonraki süreçte Allah hiç birimizin birliğini, dirliğini bozmasın. İnşallah bundan sonraki süreç hem Türkiye hem de Mersin için başarılarla dolu yıllar olur" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından İsmail Taşpınar, Cesim Ercik’e çiçek vererek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA