ASİSTANLAR SERTİFİKALARINI ALDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ASİSTANLAR SERTİFİKALARINI ALDI


Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu, İş-Kur İl Müdürlüğü ve Toros Üniversitesi İşbirliğinde gerçekleştirilen Asistanım Olur musun? Projesi sona erdi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Eğitim ve Kalkınma Vakfı, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu, İş-Kur İl Müdürlüğü ve Toros Üniversitesi İşbirliğinde gerçekleştirilen Asistanım Olur musun? Projesi sona erdi. Proje sonunda sertifikalarını alan 31 üniversite mezunu genç kız. Mersin’in önde gelen firmalarında çalışmaya başladı.  

MTSO Meclis Salonu’nda düzenlenen Sertifika Töreni’ne Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kasım Tanrıöver ile Nuh Yükselgüngör, Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper, TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayla Harp ve Kurul Üyeleri, Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yüksel Özdemir, İş-Kur adına Serkan Özada katıldı.

Törende konuşma yapan TOBB Mersin İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve Proje Koordinatörü Canan Sunay çalışmalar hakkında bilgi verdi. İş dünyasının eleman ihtiyacını gidermek adına hazırladıkları projeyi tamamladıklarını ifade eden Sunay, proje süresince verilen eğitimleri anlattı. Yönetici asistanının patronun sağ kolu olduğunu ve bu nedenle bu alanda verilecek iyi bir eğitimin önemini vurgulayan Sunay, bundan sonraki aşamada işbaşı eğitim programının başladığını bildirdi.

İş-Kur adına söz alan Serkan Özada da projeyi çok önemsediklerini vurguladı. 3 ilin daha bu alanda proje yapmak istediğini ve kendilerinden proje protokol örneğini talep ettiğini kaydeden Özada, “Bu projemiz ile Türkiye’ye örnek olduk” dedi.

Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı İbrahim Kiper ise konuşmasında buna benzer projeleri önümüzdeki süreçte de devam ettirip gençleri meslek sahibi yapmak istediklerini söyledi. Bu projenin bir özelliği daha bulunduğuna dikkat çeken Kiper, “İş alımlarında tecrübe şartı aranıyor. Bu proje ile genç kızlarımız İş-Kur İşbaşı Eğitim Programı kapsamında bir yıl istedikleri kurumda çalışarak hem tecrübe sahibi olacaklar hem de CV’lerine bu tecrübelerini yazabilecekler” diye konuştu.

Tören sertifikaların, teşekkür plaketlerinin verilmesi ve toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA