DERYA OTOMOTİV’DE ELENTRA TEST SÜRÜŞ GÜNLERİ YAPILDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DERYA OTOMOTİV’DE ELENTRA TEST SÜRÜŞ GÜNLERİ YAPILDI


Derya Otomotiv’de görücüye çıkan yeni Hyundai Elantra için geçtiğimiz hafta sonunda test sürüş günleri düzenlendi

 

Derya Otomotiv'de görücüye çıkan yeni Hyundai Elantra için geçtiğimiz hafta sonunda test sürüş günleri düzenlendi.

Tüm Türkiye genelinde Hyundai bayilerinde hafta sonu gerçekleşen test sürüş günlerinde Derya Otomotiv’e gelen müşteriler aracı test ederek aynı zamanda test sürüş günlerine özel olarak hazırlanan mart ayı sonuna kadar devam edecek olan kredi avantajlarından faydalandılar.

Yeni Hyundai Elantra modeli zengin donanımın yanı sıra 1.6 litre 136 beygir gücündeki güçlü dizel motoru , yeni 7 ileri DCT şanzıman seçeneği ile ortalama 4.1 litre ile sınıfındaki en düşük yakıt tüketimine sahipken, 7 yıllık garanti seçeneği ile C2 segmentinde ezber bozacak nitelikte.

Projeksiyon tipi farlar ve led gündüz sürüş farları ile dinamik ve çarpıcı bir görünüme sahip olan Elantra, sportif omuz çizgisi, özel tasarım 17 “ alaşımlı jantları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Akıcı tasarımının yanı sıra güçlü motor ve şanzıman özelliği ve Style ve Elite donanım seçenekleriyle ilgi çekerken, 56 bin 590 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Derya Otomotiv Genel Müdürü Baki Kış, 'Altıncı nesliyle hayatına devam eden Hyundai Elantra, cesur ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Hem sportif hem de ağırbaşlı duruşu birleştirerek tasarım anlamında markaya farklı bir bakış açısı getiren Elantra’nın en önemli yeniliği ise Euro 6 normlarındaki 136 beygirlik turbo dizel motoru ve 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı. Elantra, gerek dış tasarımı gerekse ferah iç mekânıyla C2 sedan segmentinde kıyasıya bir mücadelenin içine girecek. Elantra modelimizi merak edip ilgilenen tüm müşterilerimizi aracı test etmeleri ve test sürüş günlerine özel beş yıldızlı avantajlı kredi imkânından faydalanmaları için plazalarımıza davet ediyoruz” dedi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA