Vali Çakacak STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Vali Çakacak STK Temsilcileriyle Bir Araya Geldi


Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini söyledi

 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Türk milletinin birlik ve beraberliğini kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Çakacak, sivil toplum temsilcileri ve kanaat önderleri ile gerçekleştirilen buluşmaların Mersin ve ülke açısından önemini vurgulayarak, fikir ve bilgi paylaşımlarının güçlü diyalogların kurulmasına temel oluşturduğunu belirtti. Kişiler, kurumlar ve kültürler arası ilişkilerde tanımanın, birbirini anlamanın, iletişimin önemine değinen Çakacak, bu toplantıların düzenli olarak tekrarlanmasının önemli kazanımlar sağlayacağını kaydetti.
Çakacak, ülke ve kent gündemiyle ilgili pek çok konunun görüşüldüğü toplantıda, “Türk milleti misafirperverlik, yardımseverlik, hoşgörü gibi çok önemli haslet ve değerlere sahiptir. Amacımız binlerce yıllık birikimin sonucu olarak ortaya çıkan bu değerleri ve hasletleri gelecek kuşaklarımıza aktarmak olmalıdır. Bizim insanımız zor günlerde birlik olur ve hemen kenetlenir. Bu yüzden milletimizin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz. Bozmak isteyenlerin Çanakkale’de yaşadıkları hezimeti hatırlamaları yeterlidir" dedi.

Türk milletinin sahip olduğu sarsılmaz sağduyuya olan inancını belirten Vali Çakacak, istikrar içinde büyüyen ve gelişen Türkiye’de her tür sorunun aşılabileceğini, birlik ve beraberliğin de teminatımız olduğunu ifade etti.
Vali Çakacak, ülkemizin ve kentimizin her geçen gün büyüdüğüne ve geliştiğine dikkat çekerek, “Bölgemizde başta sınır komşularımız olmak üzere yaşanan karışıklıklar ülkemizin de bir takım sıkıntılar yaşamasına neden oluyor. Ancak yüce milletimizin sağduyusu ve basiretli vakur duruşu her türlü sıkıntının üstesinden gelmemizi sağlıyor" diye konuştu.
Toplantıya katılan sivil toplum temsilcileri de böyle samimi bir buluşmaya vesile olmasından ve davetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Vali Çakacak’a teşekkür ettiler.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA