SAĞLAR : BU CANLARIN HESABINI KİM VERECEK? | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
SAĞLAR : BU CANLARIN HESABINI KİM VERECEK?


CHP Parti Meclisi üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Ankara’da “Güvenlik zafiyeti var. Önlem alın. Dış politikanızı değiştirin. Terörü destekleyen politikaları bırakın. Silah göndermeyin. BOP eş başkanı olma hevesinden vazgeçin” diyenlere saldırıldığını ifade etti. “Ülke yanıyor! Ey A&

 

CHP Parti Meclisi üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Ankara'da “Güvenlik zafiyeti var. Önlem alın. Dış politikanızı değiştirin. Terörü destekleyen politikaları bırakın. Silah göndermeyin. BOP eş başkanı olma hevesinden vazgeçin” diyenlere saldırıldığını ifade etti. “Ülke yanıyor! Ey AĶP!” diye seslenen Sağlar, “Bu canların hesabını kim verecek?” diye sordu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Türkiye'nin başkenti Ankara'da meydana gelen ve resmi rakamlara göre 37 kişinin yaşamını yitirdiği, yüzden fazla kişinin yaralanmasına neden olan saldırıyı kınadı.

“Yeter artık!” sözleriyle isyanını dile getiren Sağlar, şunları söyledi:

“Ankara'da patlayan 3. bomba. Bu kalleş saldırılarda 150’yi aşkın yurttaşımızı kaybettik. Bu canların hesabını kim verecek?!”

“Aynı sözleri duymaktan bıktık” diyen Sağlar, halkın çocuklarının öldüğüne dikkat çekerek, şunları kaydetti:

ÜLKE YANIYOR! EY AĶP!!

“Onlar tekrarlamaktan sıkılmadılar. ‘Güvenlik zafiyeti var. Önlem alın. Dış politikanızı değiştirin. Terörü destekleyen politikaları bırakın. Silah göndermeyin. BOP eş başkanı olma hevesinden vazgeçin’ diyenlere adice saldırdılar. Ülke yanıyor! Ey AĶP!!Eyyy Hükümet ve de ötesi!! hiç vicdaniniz sızlamıyor mu?

Sabah kalkınca çocuklarınızın yüzüne nasıl bakıyorsunuz! Akşam evinize hangi vicdanla dönüyorsunuz? ‘Artık yeter!’ diyerek sokaklara alanlara çıkmalı, köylere mahallelere gitmeliyiz. Halk olarak biz ölüyoruz. Bizim çocuklarımız ölüyor. Yönetenlerin değil.

Sessiz kaldıkça Onlar bağırarak suçlarını kapatıyorlar... Biraz daha beklersek bilin ki pişkince suçlu olarak bizi gösterecekler!..”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA