TISİAD-TURAB EL ELE | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TISİAD-TURAB EL ELE


Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay Irak’ta ortak hareket etme kararı aldı

 

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nevaf Kılıç ve Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği Genel Başkanı Canan Sunay Irak’ta ortak hareket etme kararı aldı.

Türkiye-Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, Başkan Yardımcısı Cavidan Demirağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdal Alkan, Şeyhmus Ceylan ve Gülçin Uğur, yeni seçilen Türk Arap Ülkeleri İşadamları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. TURAB Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçerken, iki Genel Başkan Irak’ta ortak hareket etme kararı aldılar.

TURAB’ın yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten TISİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, “Bizler TURAB ve TISİAD’ın ilişkisine ağabey-kardeş ilişkisi olarak bakıyoruz. Bizler bu yeni dönemde TURAB’la ortak projeleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz. TURAB’ın hinterlandında 29 ülke var, bunlardan birisi de Irak’tır. TURAB’ın Irak ayağında birlikte çalışabiliriz. Irak, Türkiye ihracatçıları için önemli bir Pazar. Bu pazarın Türk işadamları tarafından iyi değerlendirilmesi gerekmektedir. Örneğin biz TISİAD olarak Mersin’de Türkiye ve Iraklı işadamlarının buluştuğu bir iş zirvesi planlıyoruz. TURAB’ın da buna katkı vereceğine inanıyoruz” dedi. TISİAD’ın bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TURAB Genel Başkanı Canan Sunay da TISİAD’la Irak özelinde birlikte hareket etme fikrini desteklediklerini ifade etti. Canan Sunay, “Biz TURAB olarak TISİAD’ın her zaman yanındayız. Irak’ta TURAB olarak temsilcilik açmak istiyoruz. TISİAD’ın da bu konuda bize destek olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

ERBİL’E ORTAK GEZİ

Daha sonra Genel Başkanlar Kılıç ve Sunay yakın bir zamanda Irak’a bir iş gezisi gerçekleştirmek için harekete geçti. Yönetimlerine ivedi bir şekilde konuyu aktaracaklarını belirten Kılıç ve Sunay, Erbil’e 2 günlük bir iş ziyareti gerçekleştirmek için program yapacaklarını dile getirdiler.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA