4.İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ BAŞLIYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
4.İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ BAŞLIYOR


Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Girişimci İnsan Kaynakları Grubu işbirliği ile 9-10 Mart tarihlerinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 4. İnsan Kaynakları zirvesi başlıyor

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Girişimci İnsan Kaynakları Grubu işbirliği ile 9-10 Mart tarihlerinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda 4. İnsan Kaynakları zirvesi başlıyor.

GİRİŞİMCİ İNSAN KAYNAKLARI GRUBU 4. İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİNDE BULUŞUYOR

Girişimci İnsan Kaynakları Grubu üyeleri 4. İnsan Kaynakları Zirvesinde bir araya geliyor. Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde İnsan Kaynakları Zirvesi insan kaynakları alanında çalışan, insan kaynaklarına ilgili duyan kişilere değer katacak.

9-10 Mart 2016 tarihlerinde “Fark Yaratan Sen Ol” sloganıyla 2 günlük program hazırlanmış ve programın ilk günü İstihdam Uzmanı Eser EROL, son dönemlerde firmalarca en çok kullanılan ve önemli personel teşviği haline gelen İşbaşı Eğitim Konusunda bilgilendirme yapacak. Yine birbirinden değerli davetli konuşmacılar “ Mülakat Psikolojisi, İş Hayatında İmaj Yönetimi ve Beden Dili, Tecrübelerle İnsan Yönetimi, Çalışanı Anlamak, Fark Yaratanlar..” gibi konularda sunumlarını gerçekleştirecekler.

GİRİŞİMCİ İNSAN KAYNAKLARI GRUBUGELECEĞİNİ KURUYOR

2010 Yılında kurumsal firmaların insan kaynakları yetkililerince kurulan Girişimci İnsan Kaynakları Grubunun yapmış olduğu 5 çalışmaları hakkında bilgi verilirken, 2016 yılından itibaren gelecek vizyonu ve projeleri de zirve de paylaşılacak.

KURUM VE KURULUŞLARDAN ZİRVEYE İLGİ BÜYÜK

9-10 Mart 2016 tarihlerinde yapılacak olan 4. İnsan Kaynakları Zirvesi için Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan ortak açıklamalarda bu zirvenin İnsan Kaynakları alanına ilgi duyanlara yönelik önemli bir etkinlik olduğu vurgulanırken, büyümeye aday kurum ve kuruluşların bu zirveye mutlaka katılması gerektiği bilgisi verildi.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA