ÇUKUROVA GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ BASINA TANITILDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ÇUKUROVA GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ BASINA TANITILDI


Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) yönetimi basınla bir araya gelerek, yönetim kurulunu tanıttı ve  hedeflerini ve projelerini açıkladı

 

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) yönetimi basınla bir araya gelerek, yönetim kurulunu tanıttı ve  hedeflerini ve projelerini açıkladı.

Mersin Oteli'nde gerçekleşen toplantıda konuşma yapan ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Yüce, iş dünyasının genç ve dinamik liderleri olarak yeniliklerle dolu bir sayfa açtıklarını belirtti.

Yüce, ülkenin hiç olmadığı kadar huzura, iç barışa, birlik ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu günlerden geçtiğini belirterek," Bugün ülkemizin Doğu ve Güneydoğusu'nda yaşanan acılar hepimizin acılarıdır. Her gelen ölüm haberleri, kepenkleri kapanan iş yerleri, aksayan eğitim ve sağlık başta olmak üzere kamu hizmetleri, göç etmek zorunda kalan bölge halkının yaşadıkları ülkemizin ortak acısıdır. Ülkenin batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine bir arada yaşama kültürünü geliştirmemiz, sorunlarımızı demokrasi ve barış paydası altında gerçekleştirmeliyiz. "dedi

Yüce, "Bölgemiz iş dünyasına gençliğin dinamizmi ile ve inovatif fikirleri ve somut projelerle katkı sunmak üzere çağını yakalayan bir iş dünyası örgütü olarak, her biri kendi sektöründe girişimci, etkin üyelerimizle "Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği" olarak resmi kuruluşumuzu gerçekleştirdik "ifadesini kullandı.

Dernek bünyesinde akıl ve emek gücüyle birlikte ticari güçlerini ve fonlarını da birleştireceklerini belirten Yüce, "İktisadi teşebbüse üyelerimiz ortak olacak, kazançtan hem üyelerimiz hem de ülkemiz faydalanmış olacak" dedi ve dernek olarak yapılan çalışmaları anlattı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA