CHP, STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP, STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı, işçi sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın katılımı ile çok sayıda sendika ve sivil toplum örgütünün temsilcisini ağırladı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı, işçi sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın katılımı ile çok sayıda sendika ve sivil toplum örgütünün temsilcisini ağırladı.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Mersin'de sendika ve sivil toplum temsilcileri ile buluştu.

Mersin İl Başkanlığı tarafından Ağbaba'nın konuk olduğu toplantı Yenişehir İlçesinde Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya çok sayıda sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, parti yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 TÜRKİYE REJİM DEĞİŞİKLİĞİ İLE KARŞI KARŞIYA

 CHP’nin bütün sivil toplum örgütleriyle daha yakın ilişki kurmak istediğini anlatan Ağbaba, partisinin Ankara’da Sivil Toplum Örgütleri ile büyük bir buluşma gerçekleştireceği bilgisini paylaşarak, “Türkiye’nin 200 yıllık parlamenter demokrasisinin geri gitmemesi için, geri gidişe dur diyebilmek için hep beraber bir adım atmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin bir rejim değişikliği ile karşı karşıya kaldığını ifade eden Ağbaba, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Cumhuriyet kazanımlarının bir bir yıkılarak, Türk usulü bir başkanlık sistemine doğru kaydığını belirterek, “Bunlara karşı durmak için ortak paydada birlikte ve örgütlü hareket etmemiz gerekiyor. Laik ve demokratik cumhuriyetinin kıymetini hepimizin bilmesi gerekiyor” dedi.

 CHP MERSİN’DE YENİDEN BİRİNCİ PARTİ OLACAK

Ağbaba, ülke gündeminden bahsederek özellikle de doğu bölgesinde yaşanan olaylara değindi. Mersin'i çok iyi bildiğini anlatan Ağbaba, “İl başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit'in gayret ve çabasıyla Cumhuriyet Halk Partisi Mersin'de yeniden 1. parti olacak” diye konuştu.

Soru ve cevap şeklinde devam eden toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA