LÜTFİ ELVAN, MERSİN GİAD ONUR ÜYESİ OLDU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
LÜTFİ ELVAN, MERSİN GİAD ONUR ÜYESİ OLDU


Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, beraberindeki ekip ile birlikte Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ederek kendisine ‘Onur Kurulu Üyesi’ plaketini verdi

 

Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, beraberindeki ekip ile birlikte Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret ederek kendisine ‘Onur Kurulu Üyesi’ plaketini verdi.

Kısa adı Mersin GİAD olan, Mersin Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Mehmet Serkan İzol başkanlığında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

Lütfi Elvan’ın Mersin Milletvekili olmasının, girişimci iş dünyasını heyecanlandırdığını belirten Başkan İzol, ‘Sayın Elvan’ın bu güne kadar siyasetteki çizgisini, duruşunu, yaptıklarını ve verdikleri sözlerin nasıl takipçisi olduğunu yakından takip ediyor, biliyoruz. Böylesine önemli bir siyasetçinin Mersin Milletvekili seçilmesinden dolayı da hem derneğimiz, hem de kentimiz adına büyük mutluluk duyduk. Bugün sizi ziyaret ederken, hem yeni görevinizde başarılar dilemek, hem de girişimci işadamlarının ülkemize ne kadar güvendiğini belirtmek istedik. Bizler yatırım yapmaya, Mersin’e, Türkiye’ye güvenmeye devam edeceğiz. Bağlı bulunduğumuz TÜGİK Konfederasyonu’nun Mali Genel Kurulu’nda konuşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, bizlere girişimlere devam etmemizi söylemesi, her zaman genç girişimcilerin arkasında duracağının teminatını vermesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, biz bu devletin, mevcut hükümetin, bürokrasinin iş dünyasına ne denli önem verdiğinin bilincindeyiz. Sizlerin Mersin’den milletvekili olması da bu anlamda bize büyük güç veriyor. İçimizden birinin, kentimizin sıkıntılarını yakinen takip eden, çözüm odaklı projeler geliştiren birinin Ankara’da kentimizin hamiliğini yapıyor olması kentimiz adına büyük şans’ dedi.

Mersin’de yapımı planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın devlet tarafından yapılacağı müjdesini bu toplantıda açıklayan Başbakan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ise, kentin sorunlarına hâkim olduklarını, ivedilikle neler yapılması gerektiğini bildiklerini belirterek, ‘Mersin Valimiz Özdemir Çakacak ile bir araya geldik. Kendisinden bazı konular hakkında bilgiler aldım. Mersin’de öncelikli çözülmesi gereken konular ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Turizm Bakanımız ile, Ulaştırma Bakanımız ile bir araya gelip görüşüyoruz. Bu konuların hangi yollar ile çözülmesi gerektiğini, kentimize hangi çözüm yolunun daha faydalı olduğunu tartışıyoruz. Bu konular ile ilgili daha detaylı ve teknik bilgileri önümüzdeki günlerde sizler ve Mersinli hemşerilerimiz ile paylaşacağız’ dedi.

Toplantının sonunda Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, derneğin ‘Onur Kurulu Üyelik’ plaketini Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan’a sunarak, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan ‘Altın Kale Başarı Ödülleri’nde kendisini de aralarında görmek istediklerini ifade etti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA