BAKLİYATÇILAR GULFOOD FUARI’NDA | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAKLİYATÇILAR GULFOOD FUARI’NDA


Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği URGE Projesi ile Gulfood Fuarı’nda

 

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai şehrinde 21. Kez düzenlenen Gulfood Fuarı’na Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği URGE projesi kapsamında üye firmalarından oluşan heyetle katılım sağladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahmut Arslan’ın başkanlığındaki heyete, Armada Gıda Tic. ve San. A.Ş., Dervişoğlu Tarım Ürünleri Tic. ve San. Ltd.Şti., Memişoğlu Tarım Ürünleri Tic.Ltd.Şti., Mersin Şeker Tarım Ürünleri Doğal Mineralli Su ve İçecekleri Nakliyat San. Tic. A.Ş., Natural Gıda San. ve Tic. A.Ş.,Nawras Tarım Ürünleri Gıda Nak. İnş. İth. İhr. San. Ltd. Şti., Otat Tarım Ürün. Taş. San. Tic. Ltd.Şti., Sevan Dış Tic. Ltd.Şti., Tekinler Dış Ticaret Ltd.Şti. ve Turkpulse Dış Tic. A.Ş. firmalarının temsilcilerinden 23 kişi Gulfood 2016 Fuarı’nı ziyaret etti.

URGE projesinde yer alan 10 firmanın temsilcileri 500 üzerinde ikili iş görüşmesi gerçekleştirmiş ve gerçekleştirilen bu ikili iş görüşmelerinin %80’nin olumlu sonuçlanacağına dair öngörülerini AKİB temsilcileri ile paylaşmışlardır.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri bünyesinde Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği koordinasyonunda halihazırda devam eden URGE projeleri kapsamında Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirilen 5. Sektörel Ticaret Heyeti ile ihracatçılar için yeni pazarların ve yeni müşterilerin bulunması yönünde önemli bir yurtdışı pazarlama faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Akdeniz Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin 2016 yılı içerisinde düzenlemeyi planladığı eğitim programları ve yurtdışı pazarlama faaliyetleri ile yürüttüğü iki URGE projesi ile üye firmalarının yeni pazarlar keşfetmeleri ve katma değeri yüksek ürünleri üretmeleri yolunda desteklerine devam edecektir.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA