CHP MERSİN İL ÖRGÜTÜ KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP MERSİN İL ÖRGÜTÜ KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ


Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin İl Örgütü, CHP Grup Toplantısına katıldı

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mersin İl Örgütü, CHP Grup Toplantısına katıldı. Toplantı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya gelen Özyiğit, Mersin ve ülke siyaseti ile ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin İl Kadın Kolları ile partisinin grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti. Mersin Milletvekilleri ile birlikte Grup Toplantısı’na katılan Özyiğit daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret ederek ülke ve Mersin siyaseti ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı için Mersin teşkilatı olarak çalışmalara başladıklarını anlatan Özyiğit, “Tüm kadrolarımız ile birlikte partimizin iktidar yürüyüşünde çalışmalarımıza başladık. Olası bir erken seçim için hazır durumdayız. 3 yıl sonra yapılacak olan Yerel Seçimlerde de Büyükşehir Belediyesi’ni yeniden partimize kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na bilgi verdi.

Kılıçdaroğlu’da Mersin teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek, “Tüm il ve ilçe teşkilatlarımız olası bir erken seçime hazırlıklı olsunlar. Ben bu doğrultuda Mersin teşkilatımızın özverili çalışmasını yakından takip ediyor ve çalışmalarını takdirle karşılıyorum” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu görüşmesinin ardından 14. Olağan Gençlik Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Mersinli Emre Yılmaz ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olan eski Kültür Bakanı ve Mersin Milletvekili İstemihan Talay’ı da ziyaret eden Abdullah Özyiğit ve beraberindekiler yeni görevlerinde Talay ve Yılmaz’a başarılar dilediler.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA