AK PARTİ SEVDALILARI KİMİN İL BAŞKANI OLACAĞINA KARAR VERİR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİ SEVDALILARI KİMİN İL BAŞKANI OLACAĞINA KARAR VERİR


Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Taşkıran : Başkan görevden ayrılmadan, istifa etmeden il başkanlığı seçim süreci başlamadan il başkanlığına adayım demek Ak Parti geleneklerine aykırıdır.

 

Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Taşkıran : Başkan görevden ayrılmadan, istifa etmeden il başkanlığı seçim süreci başlamadan il başkanlığına adayım demek Ak Parti geleneklerine aykırıdır.

Taşkıran, "İl başkanlığına aday olmak olmaz. Şu anda mevcut bir il başkanı var. Başkan görevden ayrılmadan, istifa etmeden il başkanlığı seçim süreci başlamadan il başkanlığına adayım demek Ak Parti geleneklerine aykırıdır. Beraber yola çıktığımız gönül verdiğimiz Ak Parti sevdalıları kimin il Başkanı olacağına daha iyi karar verecektir. "dedi.

Mersin'de geçtiğimiz haftalarda Silifke ilçe teşkilatının görevden alınmasının ardından bunun diğer ilçelere ve il başkanlığının değişmesi ile devam edeceği iddiaları gündemdeyken adı adaylar içinde konuşulan 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olan Mehmet Taşkıran'a aday olup olmadığını sorduk. Taşkıran adaylık ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

İl başkanlığına aday olmak olmaz. Şu anda mevcut bir il başkanı var. Başkan görevden ayrılmadan, istifa etmeden il başkanlığı seçim süreci başlamadan il başkanlığına adayım demek Ak parti geleneklerine aykırıdır. Beraber yola çıktığımız gönül verdiğimiz Ak Parti sevdalıları kimin il Başkanı olacağına daha iyi karar verir.

Kuruluşundan bu yana içinde olduğum bu kutlu yürüyüşte partide birçok görevlerde bulundum. Hatta milletvekili adayı bile yapıldım. Birinci sıra ile on birinci sıranın farkı yoktur. Çünkü partim kendisini temsile uygun görmesi benim için şereftir. 1 Kasım seçim sürecinde de aday yapılmadım. Ancak aşkla şevkle partim için çalışmaktan da geri durmadım. Ben bu yola birilerinin adamı olmak için çıkmadım İl başkanlığına adayım desem Silifke'li Yılmaz Tezcan'ın adayı diyecekler Güney Doğu kökenli olsam Hacı Özkan'ın adayı diyecekler. Tarsuslu'yum desem Ali Cumhur Taşkın'ın adayı diyecekler. Ben Mersin'in Başkan'ı olmak isterdim. Sayın Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan'ı şuralı buralı diye değil Mersinli diye Mersin halkı bağrına basmıştır.İki milyona dayanmış nüfusuyla Türkiye'nin ve dünyanın önemli bir liman şehri olan memleketimde hiç bir kimseyi ayırmadan herkesi Mersinli görerek Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan( reisimiz), Sayın Başkan'ımız Ahmet Davutoğlu (hocamız) ve Sayın Başbakan Yardımcımız Lütfi Elvan (Mersin için Önder'imiz) rehberliğinde Mersinlilerle hemşehrilerimle omuz omuza yürümek isterim. "dedi.

Taşkıran, "Genel merkezimizin ve bu saydığım muhterem büyüklerimin emir ve talimatı olmadan ve bana görev ve yetki verilmeden adayım demek Ak Parti geleneğine uygun düşmez. Herhangi bir gurubun veya kimsenin çıkarları için değil Mersin için Türkiye'miz için ve Ak Parti iktidarı olan bir Türkiye'den umut bağlayan mazlum halklar ve devletler için hizmet vermek üzere bu yola çıktım. 1 kasımda aday olmadığım halde partimin emir ve talimatları doğrultusunda bir nefer gibi canla başla çalıştım. Seçimden buyana geçmişin muhasebesi ve Mersin için yapılacak hizmetlerin Nasıl olabileceğine dair çalışmalarla meşgul oldum. Herkes merak etti TAŞKIRAN neden ortada yok TAŞKIRAN kaybolmadı adı gibi Ak olan bu partide Ak Parti iktidarı öncesi kirli siyaset ve fitnenin bir parçası olmak istemedim bundan uzak durdum. Elbette ki bunca büyük hizmetin ve dönüşümün altına imza atmış bir partinin aynı inanç ve kararlılıkla yürüyebilmesi için herkes üzerine düşen fedakarlığı yapmalıdır.Eğer susmak gerekiyorsa bunun için sustum. Tüm baskılara rağmen bunun için yalnızlığı tercih ettim. 4aylık bir anlamdaki bu inziva hayatımda şunu gördüm ki ve anladım ki Mevla'm neylerse güzel eyler hak şerleri gayretler. Çıkar guruplarıyla ilişkiye de girsen kulislerde boy da göstersen herkes seni sevse de Allah istemedi mi yaprak kımıldamaz.

Eğer partide bir görev nasip olacaksa rabbim hayırlar için vesile etsin. Ak kadrolar bu dünyayı imar eder ama Hakkı'n huzuruna da alnı ak gitmek ister. Beyaz bir sayfada kirli bir leke olmaktansa herkesin gönlünde ak kalmak daha güzeldir. sonuç olarak görevden kaçılmaz görev verilirse layıkıyla yapmak Arzu'sunda olunur alnının akıyla daha iyi bir kadroya görevi devretmek için tevazu sahibi olunur. Ben yoksam parti yok ben yoksam Mersin batsın ülke batsın diyenler gibi olamadım ve olmayacağım. Allah önce şahsıma sonra Mersin'e sonra ülkeme hayırlı hizmet verebileceksem bana bu görevi nasip etsin duasıyla yatıyor kalkıyorum. Maddi kalkınmayı sağlamış Ak Parti manevi kalkınmanın da rehberidir sigortasıdır. Gönüller kazana kazana dualarla bu günlere gelmiş davamızın bir neferi olarak bu davaya yakışmayan kirli siyaset yöntemleriyle göreve geleceksem istemiyorum. Ben yerimde duruyorum partim bana değer verir görev verir yetki verirse bundan kaçacak değilim Mersin eskisi gibide olmaz yakalanılan yeni heyecanın ve ulaşılacak başarıların mimarlarından ustasından çırağından amalesinden taşın altına gövdesini koyacak bir nefer olmaktan şeref duyarım. Buradan kamuoyuna saygı ile duyuruyorum" dedi..

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA