ESKİMEYEN BELEDİYECİLER PLATFORMU 5. TOPLANTISINI YAPTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ESKİMEYEN BELEDİYECİLER PLATFORMU 5. TOPLANTISINI YAPTI


Eskimeyen Belediyeciler Platformunun 5. toplantısı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın ev sahipliğinde Down Kafe’de yapıldı

 

Eskimeyen Belediyeciler Platformunun 5. toplantısı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın ev sahipliğinde Down Kafe'de yapıldı.

Katılan belediyeciler arasında Mersin Büyükşehir Belediyesinde Başkanlık yapmış, Belediye Başkanı Kaya Mutlu'nun yanı sıra, Mut'tan Tarsus'a kadar bir çok belediye başkanı, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve siyaset dünyasından simalar katıldı.

Bu Toplantılar Bizlere Yol Gösterici Olmalıdır

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan konuşmasında yapılan toplantıların önemine yer verdi ve toplantıların daha sık yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Tarhan : " Burada beni ilk kez Belediye'ye alan Kaya Mutlu'nun yanı sıra pek çok değerli siyasetçilerimiz var. Bu çalışmayı başlatan arkadaşlarımız var, çeşitli zamanlarda bir araya gelindi. Biz de bu buluşmanın yeri olarak Down Kafe'yi seçtik. Bu vesileyle sizler de burayı tanımış olursunuz diye. Belediyecilik zor bir iş kabul etmek gerekir. Bizler çemberi genişleterek daha çok çalışmalıyız. Burada bulunan daha çok hizmeti olan arkadaşlarımızın yol gösterici olması gerekiyor. Solun gücünü göstermemiz gerekiyor. Bizler sosyal demokratlar, sosyalistler, devrimciler daha çok çalışmalıyız. Bu platform çok önemli bu platformu başlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Çalışmalarımız Geleceğe Yönelik Olacaktır

Abdullah Özyiğit ise konuşmasında çalışmaların gelecek seçimlere yönelik olması gerektiğini vurguladı Özyiğit: "Anamur'dan Tarsus'a kadar bu kente hizmet eden, güler yüzlü insanlarsınız. Yaptığımız ilk toplantılarda şunu söyledim. İktidara giden yol yerel yönetimlerden geçer. Bu çalışmaya yönelik olacak çalışmalarımız. Sorumluluğumuz çok büyük. Sorumluluğu alacağız. Büyükşehir dahil pek çok belediyeyi alacağız. Bu da genel iktidara yürümemizde aracı olacak" diye konuştu.

Toplantıların Amacı Daha İyi Hizmet İçin

Kaya Mutlu bu toplantıların kendisinin liderliğinde başladığını ama çeşitli aksaklıklardan dolayı devam edemediğini belirtti ve bu aksamaların nedenini açıkladı. Mutlu: "Bu toplantı birkaç sene önce başladı. Sosyal Demokrat Yerel Yöneticiler Platformunu kurduk. Bunun içerisinde yerel yönetici arkadaşlar da vardı. Bizim toplantılarımız fazla yürümedi çünkü hemen arkasından Parti toplantıları, belediye seçimleri, milletvekili seçimleri yapıldı. İnşallah bundan sonra yapılan çalışmaları hep birlikte yapacağız. Burada yapılan toplantılar daha iyi hizmet içindir." açıklamasını yaptı.

Yaklaşık iki saat süren toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Platform katılımcılarının toplantısı sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA