ŞAHİN: ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ŞAHİN: ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ


Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

 

Mersin İdmanyurdu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. Güçlü rakiplerini mağlup ederek ligde çıkışlarını sürdüreceklerini belirten Şahin, taraftara da seslenerek destek çağrısı yaptı.

Akhisar Belediyespor beraberliği ve Kayserispor galibiyeti ile lige yeniden tutunan Mersin idmanyurdu’nda yüzler gülüyor. Yönetim Kurulu Üyesi Engin Şahin, hafta sonunda karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulunurken, güçlü rakiplerini yenip ligdeki çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi. İki haftada kazanılan 4 puanla takımın özgüven kazandığını da söyleyen Şahin, “Arka arkaya alınan puanlar takım üzerinde olumlu etki yarattı. Hem yönetimde hem de teknik heyetteki kan değişikliği futbolculara da olumlu şekilde yansıdı. Artık daha fazla inanan ve mücadele hırsını sahaya yansıtan futbolcular topluluğuna sahibiz. Bu durumu da avantajımıza çevirip ligde çıkışımızı sürdüreceğiz” dedi.

HEDEF MUTLAK GALİBİYET

Galatasaray karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkacaklarını da söyleyen Şahin, “Rakibimiz çok zor günler geçiriyor. İyi bir takım olmalarına rağmen yaşanan maddi ve manevi sorunlar Galatasaray üzerinde olumsuz bir etki yarattı. Rakibimizin hafta arasında oynayacağı Türkiye Kupası maçı sonrası da bize yorgun gelecekler. Bizde rakibimizin bu dezavantajlarını kendimiz lehine çevirerek sahadan galibiyetle ayrılmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

TARAFTARA SESLENDİ

Zorlu maç öncesi taraftara da seslenen Şahin, “Bizim en büyük destekçimiz, vefakar ve cefakar taraftarlarımızdır. Kayserispor deplasmanında 90 dakika boyunca verdikleri destek ile galibiyette pay sahibi oldular. Galatasaray karşısında da taraftarımızın desteğine çok fazla ihtiyaç duyacağız. Rakibimize yapacakları baskı ve takımlarına olan destekleri ile kazanılacak puan ya da puanların mimarlarından olacaklar. Bu konuda 12. Adamımıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA