MERSİN AK PARTİ’DEN CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NA SUÇ DUYURUSU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN AK PARTİ’DEN CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU’NA SUÇ DUYURUSU


AK Parti Mersin İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve 100 kadar partili, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik partisinin son kurultayında ve sosyal medya üzerinden sarf ettiği sözlerinden dolayı suç duyurusunda

 

AK Parti Mersin İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri ve 100 kadar partili, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik partisinin son kurultayında ve sosyal medya üzerinden sarf ettiği sözlerinden dolayı suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, yönetim kurulu üyeleri ve 100 kadar partili, Mersin Adliyesi’ne gelerek 16 Ocak 2016 tarihindeki CHP 35. Olağan Genel Kurultayı ve 19 Ocak 2016 tarihindeki CHP Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmalarla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Cumhurbaşkanı’na hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliye binası önünde basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Ocak'taki partisinin kongresinde Türkiye Cumhuriyetinin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanına halkın yüzde 52 oyları ile seçilmiş olan cumhurbaşkanımıza ağır hakaretlerde bulunmuştur. Halkın yüzde 52 oyu ile seçilmiş olan cumhurbaşkanımıza yapılmış olan bu hakaret aslında tüm milletimize yapılmış olan bir tutum bir davranıştır. Biz vatandaşlar olarak bunu doğru bulmadık bundan dolayı cumhurbaşkanımıza yapılmış olan bu saygısızlığı kendisine kişilik haklarına, haysiyetine, şerefine ailesine ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu için bugün suç duyurusunda bulunmak için arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına Sayın Kılıçdaroğlu için suç duyurusunda bulunacağız. Arkadaşlarımızla birlikte dilekçelerimizi yazdık. Yargının da Türkiye Cumhuriyetinin halkın oylarıyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanına yapılmış bu hakaretleri yapan kişiye gerekli yaptırımı uygulayacağını, gerekli cezayı vereceğini ümit ediyoruz. Bundan sonra bu şekilde kim halkın oyları ile seçilen cumhurbaşkanımıza veya seçilmişlere hakaret ederse onlarında yine yargı önünde takipçisi olacağız. Bizde bugün 100 arkadaşımızla dilekçelerimizi veriyoruz. Yine ilçelerde de suç duyurusunda bulunan ve bulunacak arkadaşlarımız var. Bugün dilekçelerimizi vereceğiz bundan sonra da bunun yakından takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın ardından partililerle birlikte adliye binasına geçen AK Parti İl Başkanı Taşpınar ve yönetim kurulu üyeleri Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu için suç duyurusunda bulunan dilekçelerini sundu. 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA