MERSİN ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLAYACAK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLAYACAK


Mersin İdmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Murat Altındere, Türkiye Kupası maçları sebebiyle lige verilen arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendireceklerini belirterek, Ligdeki Kayserispor maçı öncesi hem güç hem de moral depolayacaklarını söyledi

 

Mersin İdmanyurdu Kulüp Basın Sözcüsü Murat Altındere, Türkiye Kupası maçları sebebiyle lige verilen arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendireceklerini belirterek, Ligdeki Kayserispor maçı öncesi hem güç hem de moral depolayacaklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor beraberliği ile lige tutunan Mersin İdmanyurdu, Türkiye Kupası maçları için lige verilen arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendirecek. Türkiye Kupası gurup maçlarında Çaykur Rizespor maçı için Rize’ye giden futbolcuların dışında, maç kadrosunda bulunmayan futbolcular bugün kampa girerken, maç kodrasundakiler ise maçın ardından Antalya’ya geçerek kampa katılacak. Kamp ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Murat Altındere, devre arasında yaşanan mevcut sorunlar sebebiyle sağlıklı bir şekilde kamp yapamayan futbolcuların, lige verilen 10 günlük arada bu açığı kapatacağını belirterek, “Devre arasını elde olmayan sebeplerden dolayı iyi değerlendiremedik. Ancak bu açığı Türkiye Kupası maçları sebebiyle lige verilen 10 günlük arada kapatmak istiyoruz. Belek’teki kamp bugün başladı. Çaykur Rizespor maçı kadrosunda bulunmayan futbolcularımız bugün kampa başlayacak. Maç kadrosundaki futbolcularımız da Rize maçı sonrası vakit kaybetmeden kampa katılacak” dedi.

LİGDE KALACAĞIZ

Akhisar Belediyespor beraberliği ile lige tekrar tutunduklarını da söyleyen Altındere, “Akhisar karşısında önemli eksiklerimize rağmen çok iyi bir futbol sergiledik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Ancak aldığmız 1 puan ve sergilenen futbol gelecek haftalar için bize umut verdi. Antalya’da güç depolayacak olan takımımız, Kayserispordeplasmanından alacağı 3 puan ile özgüven kazanacak. Takımımıza ve teknik heyetimize bu konuda güvenimiz sonsuz” şeklinde konuştu.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA