AKİB’DEN TISİAD’A DESTEK SÖZÜ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AKİB’DEN TISİAD’A DESTEK SÖZÜ


Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği Heyeti, AKİB Koordinatör Başkanı Mehmet Bülent Aymen’i ziyaret etti

 

Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği Heyeti, AKİB Koordinatör Başkanı Mehmet Bülent Aymen’i ziyaret etti. Oldukça sıcak bir havada geçen görüşmede, Aymen’den TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç’a tam destek sözü geldi.

Türkiye Irak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) Heyeti, Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Koordinatör Başkanı Mehmet Bülent Aymen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette TISİAD Heyeti’nde Başkan Nevaf Kılıç, Başkan Yardımcısı Cavidan Demirağ, Yönetim Kurulu Üyeleri Habib Kamış ve Hikmet Kenan Yozgatlı yer aldı. AKİB heyetinde de Koordinatör Başkan Mehmet Bülent Aymen’in yanında Genel Sekreter İsmail Çetin ve Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Sarı hazır bulundu.

KILIÇ, TISİAD’IN HEDEFLERİNİ ANLATTI

TISİAD’ın çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgi veren Başkan Nevaf Kılıç, yeni dönemdeki projelerini anlattı. TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, “Çukurova’da Türkiye-Irak İş zirvesi planlıyoruz. Bu projemizi çok önemsiyoruz. Irak’ın 19 vilayetinden iş insanlarını Mersin’e davet edeceğiz. Güney Bağdat’a açılmayı hedefliyoruz bu yeni dönemde. Bu bölgede de 10 vilayet var ve bölge yatırıma aç. O bölgenin ileri gelenlerini, valilerini, iş dünyasını burada ağırlamak istiyoruz. Basra ve Mersin’i kardeş şehir yapma çalışmalarımız var. Irak’ta da tıpkı İstanbul ve Ankara’da yapılan gibi bir Mersin Tanıtım Günleri organize etme çalışmalarımız var. İnşallah bu yeni dönemde bu projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

AYMEN: “IRAK BİZİM İÇİN ÖNEMLİ BİR PAZAR”

TISİAD’ın gelinen noktada büyük bir misyon üstlendiğini söyleyen AKİB Koordinatör Başkanı Mehmet Bülent Aymen, “Irak, biz ihracatçılar için büyük önem arz ediyor. Irak, Türkiye ihracatçıları için önemli bir pazar. Burada sizler TISİAD olarak Irak’la Türkiye açısından hem sosyal hem de ticari bir köprü vazifesi görüyorsunuz. AKİB olarak TISİAD’ın çalışmalarını ve faaliyetlerini önemsiyoruz” dedi. AKİB olarak TISİAD’a her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Aymen, “Yeni dönemde hedeflediğiniz projelerin gerçekleşmesi için biz desteğe hazırız. Üzerimize ne görev düşüyorsa bunu yapmaktan mutluluk duyarız” açıklamasını yaptı.

AKİB VE TISİAD ERBİL’E BİRLİKTE GİDECEK

Mehmet Bülent Aymen, AKİB’in toplantı salonlarının TISİAD’ın ihtiyaç duyduğu anda dernek tarafından kullanılabileceğini de sözlerine ekledi. Ardından Başkanlar Kılıç ve Aymen, Erbil’e birlikte giderek, bölgedeki iş insanlarıyla beraber görüşme yapma kararı aldılar.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA