ORTADOĞU HASTANESİ AFRİKA’YA AÇILIYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ORTADOĞU HASTANESİ AFRİKA’YA AÇILIYOR


Mersin’de kısa süre önce 15 milyon TL’lik yenileme ve teknoloji yatırımı yaparak bölgenin en iyi hastaneleri arasında yer alan Mersin Özel Ortadoğu Hastanesi, Sudan’da sağlık turizmine yönelik yatırım yapmaya hazırlanıyor

 

Mersin’de kısa süre önce 15 milyon TL’lik yenileme ve teknoloji yatırımı yaparak bölgenin en iyi hastaneleri arasında yer alan Mersin Özel Ortadoğu Hastanesi, Sudan’da sağlık turizmine yönelik yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Mersin’de sağlık sektörü açısından önemli yatırımlarda bulunan Özel Ortadoğu Hastanesi, bu yatırımlarını sınır ötesine de taşıyor. Sudan’da Sağlık Turizmi’ne yatırım yapmak için girişimlerde bulunan Özel Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Engin Şahin, kısa süre önce 15 milyon TL’ye mal olan yenileme ve teknoloji yatırımlarını tamamladıklarını belirterek, Sağlık turizminde hedeflerin doğru belirlenmesi ve sunulan kaliteli hizmetin gerekli pazarlarda değerlendirilmesi açısından Sudan’a yatırım yapacaklarını açıkladı. Sağlık turizmine yönelik yatırım hazırlıklarının devam ettiğini de belirten Şahin, “Biz sağlık turizminin hayata geçirilebilmesi adına üzerimize düşeni yapmaktan çekinmiyoruz. Bu alanda tüm çalışmaların detaylandırılması, doğru paketlerin belirlenerek hedef pazarlara sunulması gerek. Bu açıdan bizde Mersin Özel Ortadoğu Hastanesi olarak Sudan’a yatırım yapma kararı aldık. Hem ülkemizin adını Sudan’da layıkıyla temsil etmek, hem de o bölgede sağlık sektörünün gelişmesi adına adımlar atmak için bu kararı almış bulunmaktayız” dedi.

“Çalışmalarımızı sistematik hale getirip, yurtdışına karşı ortak rekabet geliştirmemiz sağlık turizminden elde edilecek fayda açısından son derece önemli" diyen Şahin, “Türkiye’den Afrika’ya uzanan bir hamle içerisindeyiz. Mersin’de yapmış olduğumuz yatırımlarla kentin en büyük ve en aktif hastanesini hizmete sunduk. Aynı görev bilinci ile de Sudan’da yatırımımızı yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA