IVECO KILIÇLAR OTOMOTİV’DEN 2016’NIN İLK BÜYÜK TESLİMATI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
IVECO KILIÇLAR OTOMOTİV’DEN 2016’NIN İLK BÜYÜK TESLİMATI


IVECO Kılıçlar Otomotiv, 2016’ın ilk teslimatı olan 10 adet son model IVECO çekicileri Öztürkler Petrol A.Ş.’ye törenle teslim etti

 

IVECO Kılıçlar Otomotiv'den 2016'nın ilk büyük teslimatı Öztürkler Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk'e törenle teslim edildi.

Teslimat töreni IVECO Kılıçlar Otomotiv'in Tırmıl Sanayi Sitesi'ndeki merkezinde gerçekleştirildi.10 adet son model IVECO çekicilerin teslimatında IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Üyeleri  Kenan Kılıç ve Sercan Kılıç da hazır bulundu.

Mersin lojistik sektöründe önemli bir yere sahip olan Öztürkler Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Öztürk, 150 civarı araç sahibi olduğunu ifade ederken bunların yüzde 40’ının IVEGO olduğu vurgusu yaptı.

Avrupa'nın en güçlü ve modern araçları olan IVECO çekicilerle filolarını daha da güçlendirdiklerini belirten Öztürk; ‘’Otomotiv sektöründe araç markası kadar önemli olan şey satış sonrası hizmetlerdir. IVECO Kılıçlar Otomotiv ve Vahdettin Kılıç olduğu sürece araçlarımızı IVECO tercih etmeye devam edeceğiz. Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç’a teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Mehmet Öztürk,"Satış sonrası hizmetlerin başında  günün her saatinde hizmet sunan teknik servis,  iyi yetişmiş profesyonel insan gücü, servis ağının yaygınlığının yanı sıra satışın arkasında güven veren bir marka, IVECO Kılıçlar Otomotiv, günün her saatinde hizmet sunan yapısıyla bize her zaman güven veriyor" açıklamasında bulundu. Öztürkler Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk,"Gün geçtikçe filomuz IVECO çekicilerle daha güçleniyor. Avrupa yolunda ve ülke içinde en iyi hizmeti üretmeye devam ediyoruz" açıklamasında bulundu.

IVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, son model 10 adet IVECO çekicinin Öztürkler Petrol A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk'e  teslimatı gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, dünya standartlarıyla yarışan sektörün en önemli markası  IVECO'nun, Çukurova'da lojistik sektörüne katkısının çok büyük olduğunu, IVECO'ya duyulan güvenin ardında iş disiplini, çağdaş hizmet ağı, yaygın servis, profesyonel ekip ve takım ruhunun işlerine yansıtıldığına dikkat çekerken, işlerini severek yaptıklarını ifade etti.

Kılıç; yılın ilk teslimatının kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerken Öztürkler Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk'e teşekkür etti. Teslimatta Mehmet Öztürk'e çiçek verildi ve Öztürk, IVECO Kılıçlar Otomotiv personeline teşekkür ederken onlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Israrların ardından yeni aldığı son model IVECO çekicinin direksiyonuna geçerek fotoğraf çektirirken memnuniyetini dile getirdi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA