ERASMUS+ KAPSAMINDA PROJE TANITIM TOPLANTILARI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ERASMUS+ KAPSAMINDA PROJE TANITIM TOPLANTILARI


Erasmus+ kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Toroslar Rıfat Argün Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne ait “Otistik Güneş” ve Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Özel Eğitime Gereksinimli Öğrenciler İçin Bir Araya Gelelim” projelerinin tanıtım toplantıları gerçekleştirildi

 

Erasmus+ kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Toroslar Rıfat Argün Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne ait “Otistik Güneş” ve Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “Özel Eğitime Gereksinimli Öğrenciler İçin Bir Araya Gelelim” projelerinin tanıtım toplantıları gerçekleştirildi.

 Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Tanıtım Toplantılarına; Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M.Nisa Ünaldı Coral, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serbülent Sevdi, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Serdar Tanrıverdi, Özel Eğitim Okullarından yönetici, öğretmen ve veliler katıldı.

 Rıfat Argün Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenleri “Otistik Güneş” projesi kapsamında edindikleri deneyimler ve okullarında yaptıkları uygulamalara ilişkin bilgilendirmede bulundu.

 Mersin Üniversitesi Özel Eğitim Uzmanı Gülcan Boyraz ise Özel Eğitimin Yereldeki İşleyişi konusunda konferans verdi.

 “Otistik Güneş” projesinin Romanya’da bulunan ortak okulunun proje koordinatörü de Özel Eğitimin Avrupa boyutunu ve Romanya Özel Eğitim Sistemini katılımcılara anlattı.

Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Özel Eğitime Gereksinimli Öğrenciler İçin Bir Araya Gelelim” projesinin de tanıtıldığı programda ayrıca, Mersin ili merkez ilçelerindeki “Özel Eğitim Uygulama Merkezleri, özel eğitim sınıflarındaki idareci, öğretmen ve velilerin karşılaştıkları güçlükler, sıkıntılar ve problemlerin açığa vurulması konusunda yapılan araştırmanın sonuçlarına ilişkin bilgi verildi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA